Crl 72mm nt 1.87Ile miał crl dzis ?
reklama
Tak. Jedynie "zgodnie z prawem" ... musi byc potwierdzenie wady genetycznej przez aminopunkcje.Salsa, przepraszam za nieprzyjemne pytanie, ale czy możesz mnie uświadomić co znaczy zgodne z prawem "usunięcie"? Jeśli testy potwierdzają jakąś wadę genetyczną,( i czy chodzi o każdą? )rozumiem że musi to być wynik z aminopunkcji, to kobieta podejmuje decyzję i już idzie do panstwoweo szpitala ?
Bez aminopunkcji nie ma takiej możliwości
ale to jest jaka grupa wad genetycznych, czy jak to się diagnozuje ?Tak. Jedynie "zgodnie z prawem" ... musi byc potwierdzenie wady genetycznej przez aminopunkcje.
Bez aminopunkcji nie ma takiej możliwości
No to wynik zajebisty yupiiiiiiCrl 72mm nt 1.87
Wez jutro moja droga lec na genetyczne do innego lekarza. Nie mów mu nawet ze gdzies bylas. Ze cos wiesz ze masz jakies obawy. Z tzw czystą kartką.
Dam ci namiar na najlepszego genetyka płodu na dolnymslasku. Bo z tego co w nocy wyczytałam to bylas teraz we Wrocławiu a on tam przyjmuje.
Zamiast wydawać na amino. Wydaj jeszcze na to usg u niego.
Jesli on cos stwierdzi to wtedy jedz na amino. A może nie będzie potrzebne wcale
Mamy podobne wartości, podobne crl. A ten gość ma najlepsze iść do genetycznych w całej pl.
Najdroższe. Tylko tym sie zajmuje
To juz na badaniu usg prenatalnym. Trisomie sprawdzają, i inne wady widoczne.ale to jest jaka grupa wad genetycznych, czy jak to się diagnozuje ?
Dziękuję za dobre słowa! Wolę dać te 650 zł i spać spokojnie do maja niż ciągle się zastanawiać. Dziś dr powiedział że ma mnóstwo przypadków zd ze wzorowymi wynikami. Dla świętego spokoju zrobię.No to wynik zajebisty yupiiiiii
Wez jutro moja droga lec na genetyczne do innego lekarza. Nie mów mu nawet ze gdzies bylas. Ze cos wiesz ze masz jakies obawy. Z tzw czystą kartką.
Dam ci namiar na najlepszego genetyka płodu na dolnymslasku. Bo z tego co w nocy wyczytałam to bylas teraz we Wrocławiu a on tam przyjmuje.
Jesli on cos stwierdzi to wtedy jedz na amino. A może nie będzie potrzebne wcale
Mamy podobne wartości, podobne crl. A ten gość ma najlepsze iść do genetycznych w całej pl.
Najdroższe. Tylko tym sie zajmuje Zobacz załącznik 1047052
No to wynik zajebisty yupiiiiii
Najdroższe. Tylko tym sie zajmuje Zobacz załącznik 1047052
Jestem tu na forum krótko, historia Anett79 tak mnie poruszyła, że teraz Salsa jak piszesz, że jednak ten strach był niepotrzebny i dzidziuś ma dobre wyniki itd to aż ja się ucieszyłam.!!!! Mega radość
Nie mam pojęcia zbyt wiele w tym temacie, a wy dziewczyny, wszystkie jesteście wielkie!!!
Wyslalam ci na priv namiary na doktorka.Dziękuję za dobre słowa! Wolę dać te 650 zł i spać spokojnie do maja niż ciągle się zastanawiać. Dziś dr powiedział że ma mnóstwo przypadków zd ze wzorowymi wynikami. Dla świętego spokoju zrobię.
Jak on powie ze masz isc na amino to wtedy idz. Jak powie ze nie trzeba bo możesz skakać z radości pod sam sufit. Bo on wie co mówi. Nigdy sie nie myli.
Jak bedziesz miała problem żeby sie do niego dostać daj mi znac. Zalatwie ci. Albo odstąpię swój termin 25.11. Bo umowiona Jestem na echo serca. Tyle ze ja latam do niego co 3 tyg, a mam.jeszcze 4 lekarzy prowadzących wiec dam rade z opoznieniem swojej wizyty. A Ty jedz dla swojego spokoju.
Amino to naprawdę ostateczności która tak.jak twoj powiedział wiele z zd nie potwierdza amino. A może uszkodzic dzidzie. I wtedy nie wybaczylabym sobie jakbym narazila dziecko, zdrowe dziecko. I cos by sie stało.
Znam.osobiscie kilka kobiet ktore tak straciły dzieci. Zdrowe dzieci
zadowolonaM
Fanka BB :)
Dziękuję za dobre słowa! Wolę dać te 650 zł i spać spokojnie do maja niż ciągle się zastanawiać. Dziś dr powiedział że ma mnóstwo przypadków zd ze wzorowymi wynikami. Dla świętego spokoju zrobię.
Nie rób amniopunkcji posłuchaj salsy idź jeszcze raz do innego genetyka dobrego
U mnie była kość nosowa przeciętność super a papa wskazała ZD fakt ja zrobiłam płatne badanie ale i tak wszystko za późno
reklama
Ja przez to ze rodze po 21 latach to .. przygotowałam sie teoretycznie lepiej niz do wszystkich obronień prac a nawet doktoratu.Jestem tu na forum krótko, historia Anett79 tak mnie poruszyła, że teraz Salsa jak piszesz, że jednak ten strach był niepotrzebny i dzidziuś ma dobre wyniki itd to aż ja się ucieszyłam.!!!! Mega radość [emoji2][emoji8]
Nie mam pojęcia zbyt wiele w tym temacie, a wy dziewczyny, wszystkie jesteście wielkie!!!
Wiec nie odbierajcie mnie tylko jako wszechwiedzącą wymądrzajaca sie babę, która sie na necie udziela bo nie ma lepszego zajecia.
Wyobraźcie sobie ze mam i część osobek tu o tym juz doskonale wie.
Dziele sie tym co udalo mi sie zgrodzadzic na podstawie rozmów z lekarzami a nie opiniami madek i sebixow.
Kazdej zycze Jak najlepiej i bede nawet krzyczeć te zyczenia ze łzami w oczach by kolejna tuliła upragnione maleństwo
Podziel się: