zadowolonaM
Fanka BB :)
Sprobuj moze akurat w tym problem .Ja przy ostatniej probie bralam dupka i luteine.
Najpierw musi mi lekarz zapisać mam luteinę ale dopochwowa jedynie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprobuj moze akurat w tym problem .Ja przy ostatniej probie bralam dupka i luteine.
No wlasnie dopochwowa.Najpierw musi mi lekarz zapisać mam luteinę ale dopochwowa jedynie..
No wlasnie dopochwowa.
2 dni po owu zaczynasz
ale najpierw zatestuj moze akurat
Magda my cykl zaczelysmy ideantycznie a ja juz od 4 dni wiem a tez termin @ mam na niedziele
Znamy,Znamy i goraco pozdrawiamyCześć Dziewczyny
dla tych, które mnie nie znają to tak w skrócie zakończyłam starania o drugie dziecko. Jestem chyba forumową "weteranką" w tej walce od 2016 roku, niestety bez rezultatów. Musiałam w końcu zdecydować, że czas odpuścić, bo psychicznie po ludzku "wysiadałam". Zaglądałam na forum ze względu na @Maja75 bo bardzo Jej kibicowałam podczas ciąży. Strasznie się cieszę, że ma synusia już przy sobie
Wam wszystkim życzę owocnych starań, zdrowych maluszków i wszystkiego najlepszego.