reklama
zadowolonaM
Fanka BB :)
Trochę mam wrażenie że wit d3 to jest od jakiegoś czasu bardzo modna, kiedyś nie była tak zalecana nagminnie
Przed zajściem w ciąże rok temu nie brałam nic totalnie poszłam do gin powiedziałam o ciąży i zapisał mi clo ... pierwszy cykl z clo i była ciąża tylko ja podchodziłam bardziej na luzie niż chyba ostatnio ... chociaż poprzedni cykl jak i ten biorę na luzie i jak na razie już nic nie biorę od stycznia była apteka w Domu witaminy suplementy [emoji33][emoji33]za dużo ., powiedziałam Stop, jak pamietam to wezmę kwas foliowy, wiem ze może mam już mniej rezerwy i ze coś tam już się kończy ale aż tak niskiego mocno AMH nie mam zobaczymy będzie to cudnie jeśli nie tez to przeżyje [emoji8][emoji8][emoji4][emoji4]miłego dnia dziewczynki
Tak, Maju już niedługo- 37 tc trwaBrumba czy Ty nie zblizasz sie jyz do konca?
Daj znac jak Ci poszlo,czy sn lub cc i ogolnie.Trzymam kciyki .Boze jak sobie wspomne ,ze ja tez umpsssTak, Maju już niedługo- 37 tc trwa
cudownie czekam na piekne wiesci o narodzinachTak, Maju już niedługo- 37 tc trwa
No ja juz tez jakos o porodzie mysle.Popatrz tak musialas lezec ,a jakby mogl wyjsc to nima I nimaDzięki dziewczyny. Dam znać napewno. Bardzo chciałabym siłami i drogami natury ale wiadomo nie wszystko ode mnie zależy
Jeszcze ma czas więc niech siedzi zresztą ja jeszcze nie mam kilku rzeczy do porodu- jeszcze kilka dni potrzebujęNo ja juz tez jakos o porodzie mysle.Popatrz tak musialas lezec ,a jakby mogl wyjsc to nima I nima
U Ciebie Maju który aktualnie tydzień?
U mnie zaczal sie 26 tydzien ,za tydzien echo sercaJeszcze ma czas więc niech siedzi zresztą ja jeszcze nie mam kilku rzeczy do porodu- jeszcze kilka dni potrzebuję
U Ciebie Maju który aktualnie tydzień?
reklama
Podziel się: