Jejka jaki Antoś już zębaty. A karmicie się piersią? Oj tez tesknie za ciepłym słoneczkiem, dziś niby chwilami słonecznie ale zimno że hej marzne w domuU nas wszystko ok. Czerpalismy siłę i wigor z ostatnio dostarczanych przez krótki czas promieni słonecznych. Niestety znowu nastał chłód i siedzimy w domku. Antkowi wychodzi zabek juz zresztą dziewiąty ale przechodzi to ok, bo i zęba zauważyłam przypadkiem podczas kąpieli jak darł się w niebogłosy. Kąpię juz małego w kabinie, pożegnalismy się z wanienką i stelażem.
Pozdrawiam.
reklama
Witam Cię serdecznie i gratuluję wyczekanego stanuHej dziewczyny,chciałam się przywitać na forum.w czerwcu kończę 40 lat,to moja pierwsza (i pewnie jedyna)ciąża. Ciąża na szczęście przebiega ok, wszystkie wyniki ok,czuje się dobrze(teraz 31tc).mam tylko obawy o porod (rodzaj porodu). Moj lekarz mowi,ze mogłabym spróbować naturalnie, ale tez ze jak upre się przy cc to on nie będzie robił problemu. No i önie mam pojęcia co zrobićto ciąża wyczekana,po invitro,jednym poronieniu, nie wiem naprawdę co byłoby lepsze,szczególnie dla dziecka .czy znacie kogoś kto rodził sn w tym wieku po raz pierwszy i było ok?
Moim zdaniem naturalny poród korzystniejszy i dla Ciebie i dla dziecka.
Ja rodziłam dwa razy naturalnie ale dawno i teraz mam nadzieję na naturalny.
Brumba kochana dzięki. Dajecie moc
Jak rodziłam blizniaczki to miałam 28 lat i byłam na sali z dziewczyną co miała 21. Wtedy wydawało mi się, że jakaś chyba stara jestem na dzieci. A tu masz 40 i jeszcze sie zachciało.
Babydust, na badaniach się nie znam w ogóle.
Diete trzymam, ćwicze, leki biorę, zgubiłam przez 3 tygodnie 2 kg więc efekt już jest bo wagę mam w normie. Znów czekam na wizytę u ginekologa jak na audiencje do papieża bo chcę się zapytać od kiedy możemy się starać.
Jak rodziłam blizniaczki to miałam 28 lat i byłam na sali z dziewczyną co miała 21. Wtedy wydawało mi się, że jakaś chyba stara jestem na dzieci. A tu masz 40 i jeszcze sie zachciało.
Babydust, na badaniach się nie znam w ogóle.
Diete trzymam, ćwicze, leki biorę, zgubiłam przez 3 tygodnie 2 kg więc efekt już jest bo wagę mam w normie. Znów czekam na wizytę u ginekologa jak na audiencje do papieża bo chcę się zapytać od kiedy możemy się starać.
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Dziewczynka-chłopiec.Zaplanuj swoją wymarzoną płeć .Dzięki, namiary poproszę choć u nas sytuacja patowa, mimo, ze mamy 3 dziewczynki to mąż obstaje porzy kolejnej a ja zawsze widzialam siebie w roli mamy chlopaka. Na to wyglada, ze calkowicie zle widzialam
Tak się nazywa ta grupa
Chrząszczyk 1
Tak nadal się cycujemy[emoji28][emoji38]
Jejka jaki Antoś już zębaty. A karmicie się piersią? Oj tez tesknie za ciepłym słoneczkiem, dziś niby chwilami słonecznie ale zimno że hej marzne w domu
Kasiulek 77
Tez widziałam u siebie chłopca coz chyba pora na okulary bo coś słaby ten wzrokDzięki, namiary poproszę choć u nas sytuacja patowa, mimo, ze mamy 3 dziewczynki to mąż obstaje porzy kolejnej a ja zawsze widzialam siebie w roli mamy chlopaka. Na to wyglada, ze calkowicie zle widzialam
Tez widziałam u siebie chłopca coz chyba pora na okulary bo coś słaby ten wzrok
U mnie wada wzroku jest ale żeby aż tak
A dziewczyny muszę dopisać ze u mnie to ryzyko bez testu pappa .Wynik z testu za dwa tygodnieA więc na szybko napiszę w domu więcej nt 1.9 tirosimia 21ryzyko 1:45 ryzyko podstawowe 1:174 ryzyko skorygowane
reklama
zadowolonaM
Dostonex... no oby wszystko się teraz uregulowałoSuper, że to tylko prolaktyna. To dobry znak. Co dostałaś? Bromergon?
Załączniki
Podziel się: