reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

U nas wszystko ok. Czerpalismy siłę i wigor z ostatnio dostarczanych przez krótki czas promieni słonecznych. Niestety znowu nastał chłód i siedzimy w domku. Antkowi wychodzi zabek juz zresztą dziewiąty ale przechodzi to ok, bo i zęba zauważyłam przypadkiem podczas kąpieli jak darł się w niebogłosy. Kąpię juz małego w kabinie, pożegnalismy się z wanienką i stelażem.
Pozdrawiam.
Jejka jaki Antoś już zębaty. A karmicie się piersią? Oj tez tesknie za ciepłym słoneczkiem, dziś niby chwilami słonecznie ale zimno że hej:( marzne w domu

reklama
Hej dziewczyny,chciałam się przywitać na forum.w czerwcu kończę 40 lat,to moja pierwsza (i pewnie jedyna)ciąża. Ciąża na szczęście przebiega ok, wszystkie wyniki ok,czuje się dobrze(teraz 31tc).mam tylko obawy o porod (rodzaj porodu). Moj lekarz mowi,ze mogłabym spróbować naturalnie, ale tez ze jak upre się przy cc to on nie będzie robił problemu. No i önie mam pojęcia co zrobićto ciąża wyczekana,po invitro,jednym poronieniu, nie wiem naprawdę co byłoby lepsze,szczególnie dla dziecka .czy znacie kogoś kto rodził sn w tym wieku po raz pierwszy i było ok?
Witam Cię serdecznie i gratuluję wyczekanego stanu :-) :)
Moim zdaniem naturalny poród korzystniejszy i dla Ciebie i dla dziecka.
Ja rodziłam dwa razy naturalnie ale dawno i teraz mam nadzieję na naturalny.

Brumba kochana dzięki. Dajecie moc :)
Jak rodziłam blizniaczki to miałam 28 lat i byłam na sali z dziewczyną co miała 21. Wtedy wydawało mi się, że jakaś chyba stara jestem na dzieci. A tu masz 40 i jeszcze sie zachciało.
Babydust, na badaniach się nie znam w ogóle.
Diete trzymam, ćwicze, leki biorę, zgubiłam przez 3 tygodnie 2 kg więc efekt już jest bo wagę mam w normie. Znów czekam na wizytę u ginekologa jak na audiencje do papieża bo chcę się zapytać od kiedy możemy się starać.

Dzięki, namiary poproszę choć u nas sytuacja patowa, mimo, ze mamy 3 dziewczynki to mąż obstaje porzy kolejnej a ja zawsze widzialam siebie w roli mamy chlopaka. Na to wyglada, ze calkowicie zle widzialam ;)
Dziewczynka-chłopiec.Zaplanuj swoją wymarzoną płeć .
Tak się nazywa ta grupa :)

reklama

Załączniki

• 60BDCC5F-3BFA-48B0-9472-503EE4E5C409.jpeg
    60BDCC5F-3BFA-48B0-9472-503EE4E5C409.jpeg
    694,9 KB · Wyświetleń: 82
Do góry