Mój lekarz też nic nie dał mi na krwawienie. Powiedział że na całym świecie odchodzi się od wspomagania progesteronem we wczesnej ciąży jeśli wcześniej nie było zaburzeń hormonalnych. A jest wybitnym specjalistą i ufam mu jak nikomu innemu - prowadził moja poprzednia ciążę z ogromnym zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem, a uwierz mi mam porównanie, bo to moja czwarta.Kochane nie macie pojecia jak duzo dla mnie znacza Wasze słowa wsparcia....kurcze czlowiek tyle juz w zyciu przeszedł i jakos sobie radzil a teraz jakas masakra...najbardziej boli mnie to ze tutaj w Uk nawet gdybym poszla do lekarza to nie przepisze mi progesteronu...oni wogóle uwazaja ze w tym wieku to tylko czekac na cud....
Jesli sie uda to załatwic to naprawde bede wdzieczna za kazda pomoc.
reklama
Na tym etapie, jeśli ciąża ma się rozwijać to będzie. Po prostu. Jeśli jest coś nie tak, to błędem jest sztuczne podtrzymywanie, na siłę. Bo to i tak nic nie da, a przynosi szkodę. Przede wszystkim dla Ciebie. I psychiczną i fizyczną.Mój lekarz też nic nie dał mi na krwawienie. Powiedział że na całym świecie odchodzi się od wspomagania progesteronem we wczesnej ciąży jeśli wcześniej nie było zaburzeń hormonalnych. A jest wybitnym specjalistą i ufam mu jak nikomu innemu - prowadził moja poprzednia ciążę z ogromnym zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem, a uwierz mi mam porównanie, bo to moja czwarta.
Pomaga to dużo powiedziane ja leżę i tylko do toalety wstaję więc wszystko robią chłopaki- mąż i synowie. Ja jestem na dodatek na diecie bezglutenowej i beznabiałowej więc dodatkowe utrudnienie. Dobrze, że za płotem mieszka mój tato i on dużo pomaga w karmieniu mnie. Może mi na wizycie lekarz pozwoli na coś więcej to coś niecoś wokół siebie zrobię..Nie wiedziałam brumba że ty musisz leżeć ,tak samo kasiulek ,kto wam pomaga w ogarnianiu domu?
Jak sytuacja dziś?Tez trzymam za Was Dziewczyny kciuki oby każdej z nas spełniły się nasze pragnienia
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Wiesz ja póki co nie muszę tak plackiem leżeć na szczęście więc coś tam jeszcze porobie ale większość zostawiam innym ,córa jedną nie pracuje teraz więc pomaga no i mojego też gonięNie wiedziałam brumba że ty musisz leżeć ,tak samo kasiulek ,kto wam pomaga w ogarnianiu domu?
Jak sytuacja dziś ?Wyobrażam sobie, bo sama mam dwóch dorosłych już synów i 6 letnia córkę.
Niestety właśnie teraz pojawiło się krwawienie i mam mega stresa i serce i wali z nerwów . Moja Gin kazała mi leżeć i wziąć podwójna dawkę duphastonu. Jak się nie uspokoi to na IP jeszcze dziś pojadę. Właśnie takiej sytuacji się bałam ze jak już się oswoje i zacznę cieszyć tym pięknym stanem to cos się przytrafi
Simona2013
Zaciekawiona BB
Jak sytuacja dziś ?
Jestem na IP bo dziś rano chlusnęła ze mnie dam znac jak już będę po
Kochane nie macie pojecia jak duzo dla mnie znacza Wasze słowa wsparcia....kurcze czlowiek tyle juz w zyciu przeszedł i jakos sobie radzil a teraz jakas masakra...najbardziej boli mnie to ze tutaj w Uk nawet gdybym poszla do lekarza to nie przepisze mi progesteronu...oni wogóle uwazaja ze w tym wieku to tylko czekac na cud....
Jesli się uda to załatwic to naprawde bede wdzieczna za kazda pomoc.
No widzisz a masz stwierdzone niedobory progesteronu i powinni dać Ci suplementację. Ja też miałam niedomogę progesteronu i w drugiej fazie cyklu musiałam brać luteinę od owulacji. Są różne szkoły tak jak pisze Jaanu77. Mój lekarz bardzo pilnuje poziomu progesteronu i estradiolu od samego początku - badania robię co tydzień i zależnie od tego zaleca mi odpowiednie dawki. Zobaczę jak mogę Ci pomóc z tym progesteronem.
Trzymaj się Kochana. Ja w szpitalu na badaniu zabryzgałam połowę gabinetu zabiegowego a mimo to dziecko przeżyło.Jestem na IP bo dziś rano chlusnęła ze mnie dam znac jak już będę po
Dawaj znać.
reklama
Podziel się: