GratulacjeMaklena ja mam 40 lat, 8- letnią córę, i aniołka a dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ludźmi się nie przejmuj, zawsze będą gadać.
reklama
To rzeczywiscie z
Rzeczywiscie zupełnie inaczej niż w Polsce. Choćby ta szczepionka w czasie ciąży. To który to tydzień? Ale fajnie ze coraz więcej ciężarówek.Maja75 byłam u GP, mieszkam w Anglii a tutaj to inaczej wygląda. Z marszu dostałam szczepionkę na grypę, kwas foliowy 5 mg, zalecenia co do witamin, sprawdzili mi temperaturę, kazali zarejestrować do położnej, która mi wszystko wyjaśni odnośnie USG i pozostałych badań, wpisali w systemie "pregnant" I pogratulowali mam nie robić bety, póki nic się nie dzieje, a jak tylko coś mnie zaniepokoi od razu do lekarza.
I jak się czujesz po tym leku? On działa od razu w najbliższym cyklu czy trzeba poczekać jakiś czas na działanie?Ja od trzech dni biorę Clostilbegyt, zobaczymy co dalej. Myśli mam różne, jeśli się nie uda to nie wiem czy dalej będę próbować.
Angel12
Zaangażowana w BB
Wydaje mi się, że to zależy od organizmu. Ja zaskoczyłam po 2 miesiącach, tzn miałam super owulacjęI jak się czujesz po tym leku? On działa od razu w najbliższym cyklu czy trzeba poczekać jakiś czas na działanie?
szczepionka, to żeby ochronić malucha i mamę, grypa i jej konsekwencje mogą być bardzo niebezpieczne. U mnie zaczyna się 6 tydzień om 4 styczniaTo rzeczywiscie z
Rzeczywiscie zupełnie inaczej niż w Polsce. Choćby ta szczepionka w czasie ciąży. To który to tydzień? Ale fajnie ze coraz więcej ciężarówek.
zadowolonaM
Fanka BB :)
A ile razy dziennie go bierzecie ??Ja też tak miałam bardzo moje jajniki ruszały po nim.
zadowolonaM
I jak się czujesz po tym leku? On działa od razu w najbliższym cyklu czy trzeba poczekać jakiś czas na działanie?
Ja po tym zaszłam od razu w tym samym cyklu.
annauelle
Ja ovarin biore 2x1 ale i tez sporo witamin i magnez. Zaczelam tez na nowo brac wiesiołek do czasu owulacji bo sluz mam po nim rzadki
Dzisiaj jestem umówiona do Gp na 16-ta bo to chyba grypa mnie dopadła jakas...mięsnie mnie tak bola od rana ze ciezko mi sie poruszac a na siłowni w tym tygodniu nie byłam wiec cos jest na rzeczy...
Dzisiaj jestem umówiona do Gp na 16-ta bo to chyba grypa mnie dopadła jakas...mięsnie mnie tak bola od rana ze ciezko mi sie poruszac a na siłowni w tym tygodniu nie byłam wiec cos jest na rzeczy...
zadowolonaM
A jakie witaminy? Ja tylko ovarin kurczę i raz dziennie brałam od wczoraj dwa razy olej z wiesiołka i wit d3 nie wiem czy coś jeszcze dodatkowo nie dokupić ?Ja ovarin biore 2x1 ale i tez sporo witamin i magnez. Zaczelam tez na nowo brac wiesiołek do czasu owulacji bo sluz mam po nim rzadki
reklama
Podziel się: