reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Mam choinkę i tak patrzę na nią i sie jaram jak dziecko :) od kilku dobrych lat była tylko sztuczna a w tym roku tknęło mnie na żywa i czuje taka radość Hehe. Wiem nie na temat ale może trochę odskoczyć od zmartwień.Nawet wam ja pokaże. Jutro dzień ostateczny. Krwiak nie krwawi czasem odrobinkę jakieś kosmyki Włoski. Brzuch mały dzis nerwowy był dzień w majtkach mokro, zobaczymy co bedzie ale myśle ze będzie dobrze. A wy kochane macie już tez choinkę?
My co roku mamy żywa. Gdzieś koło środy planujemy zakup żeby nam szybko nie traciła igieł. Lubię napalić w kominku ale niestety ona tego nie lubi i mimo codziennego uzupełniania wody jakoś wytrzymuje tylko do sylwestra.

reklama
My co roku mamy żywa. Gdzieś koło środy planujemy zakup żeby nam szybko nie traciła igieł. Lubię napalić w kominku ale niestety ona tego nie lubi i mimo codziennego uzupełniania wody jakoś wytrzymuje tylko do sylwestra.
Kup jodłę kaukaską. Nie jest najtańsza ale przy kominku potrafii i miesiąc stać. Moja przyjaciółka ma co roku i stoi bardzo długo. Tylko trzeba patrzec na gruby konar :)

Ciekawe ile mi wytrzyma :) moja Nadia najmłodsza tak już chciała choinkę Wiec ma :) razem ja ubieraliśmy Paula starsza już inaczej podchodzi do tego ten wiek 12 lat hahah nie wiadomo o co chodzi :)

Kup jodłę kaukaską. Nie jest najtańsza ale przy kominku potrafii i miesiąc stać. Moja przyjaciółka ma co roku i stoi bardzo długo. Tylko trzeba patrzec na gruby konar :)
Tesciowie mają taką co roku. Mojemu mężowi nie podoba się ta jodła. Mówi, ze to taka łysica. Może przekonam go w tym roku. Argument jest...postoi dłużej, a on lubi trzymać choine na maksa. Zwykle to ja zaraz po świętach czekam kiedy tylko się jej pozbyć i tego sprzatania igieł wkółko, bo przecież mój średni syn zawsze musi coś zwięszać, przewieszać, poprawiac itd

Tesciowie mają taką co roku. Mojemu mężowi nie podoba się ta jodła. Mówi, ze to taka łysica. Może przekonam go w tym roku. Argument jest...postoi dłużej, a on lubi trzymać choine na maksa. Zwykle to ja zaraz po świętach czekam kiedy tylko się jej pozbyć i tego sprzatania igieł wkółko, bo przecież mój średni syn zawsze musi coś zwięszać, przewieszać, poprawiac itd
Ja dzis kupilam wysoka ale tak gęsta ze sama bylam w szoku. Fakt tania nie byla 160 zl ale naprawdę warta. No i jodła się tak nie sypie bo jej igly jakoś tak zasychaja że zostają na gałęzi

reklama
Do góry