reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Kochana nie poddawaj się ,wiem jakie to rozczarowanie ,ja jak głupia temperature mierzyłam ,testy owu aż się wkurzylam i machlam ręką na wszystko ,pomyślałam dość tego ,za dużo nerwów mnie to kosztowało ,i udało się
Staram się :( no działamy dalej. Daliśmy sobie czas do lipca 2019. Pani Doktor mówi, że prócz niskiego amh reszta idealna a amh to nie wyrok podobno choć wujek google tylko straszy :( Na razie walczę !! Żal by było Was opuszczać [emoji7]

reklama
Staram się :( no działamy dalej. Daliśmy sobie czas do lipca 2019. Pani Doktor mówi, że prócz niskiego amh reszta idealna a amh to nie wyrok podobno choć wujek google tylko straszy :( Na razie walczę !! Żal by było Was opuszczać [emoji7]
czyli musisz wyluzowac , zajac mysli czyms innym ... takie nakrecanie sie daje odwrotny skutek.

Staram się. Choć proste nie jest. Ale trochę zmieniam nastawienie w głowie :)
czasem wystarczy wyjazd , wakacje a czasem samo zycie pomaga ... ja po pierwszej stracie sie nakrecilam i nic nie wychodzilo , nagle wyszla oferta pracy postanowilam zawiesic starania i trach !
szwaggierka 2 lata walczyla , nagle sie rozchorowala brala antybiotyk i doszla do wniosku , ze ten cykl trzeba odpuscic bo leki ... i wlasnie wtedy zaszla ;)
tak po prostu przestawic mozg to raczej ciezko ....

czasem wystarczy wyjazd , wakacje a czasem samo zycie pomaga ... ja po pierwszej stracie sie nakrecilam i nic nie wychodzilo , nagle wyszla oferta pracy postanowilam zawiesic starania i trach !
szwaggierka 2 lata walczyla , nagle sie rozchorowala brala antybiotyk i doszla do wniosku , ze ten cykl trzeba odpuscic bo leki ... i wlasnie wtedy zaszla ;)
tak po prostu przestawic mozg to raczej ciezko ....
No ja do wczoraj jeszcze nie planowałam ferii bo z wczesną ciążą na nartach słabo bym dała radę :) dziś rano zarezerwowałam - jedziemy ! A co ma być to będzie. :)

kurde, dziewczyny, nie mam czasu żeby na spokojnie usiąść i poodpisywać, u nas zamieszanie na całego - mieszkanie kupujemy i strasznie nam się wszystko pokomplikowało bo problemy prawne jakieś nam doszły, do tego młody do żłobka rusza od jutra już na cały etat plus zajęcia mamy różne z rehabilitacji, sensoryki i innych tam neurologii ;)
ech... ani sekundy ciszy i spokoju
odezwę się może w weekend jakoś :)

reklama
Witaj ,dobrze trafiłaś :) też mam pierwsze bliźniaczki ,obecnie końcówka 12tyg ,stresu co nie miara ,ale mam nadzieję że dotrwamy do końca i wszystko będzie dobrze ,a mam 41 lat ;)
@Magdamama będzie dobrze ,musi być,jakos damy radę ,ja odliczam do soboty mam wizytę a w poniedziałek prenatalne i też jak na szpilkach .
I tak ciągle czekamy ,najpierw na dwie kreski a potem od wizyty do wizyty czy wszystko jest ok :eek:;)
Oj tak masz racje.. wczoraj mój maz powiedział ze to janardziej ciężka ciąża i on nawet nie może sie cieszyć bo ciagle coś nowego.. idę dziś do gin na badania nie pojechałam bo nie spałam pół nocy i potem zaspałam wiec muszę sie umówić ... może jeszcze trochę i u nas wszystkich będzie dobrze..

Do góry