reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kochana nie poddawaj się ,wiem jakie to rozczarowanie ,ja jak głupia temperature mierzyłam ,testy owu aż się wkurzylam i machlam ręką na wszystko ,pomyślałam dość tego ,za dużo nerwów mnie to kosztowało ,i udało się
Staram się :( no działamy dalej. Daliśmy sobie czas do lipca 2019. Pani Doktor mówi, że prócz niskiego amh reszta idealna a amh to nie wyrok podobno choć wujek google tylko straszy :( Na razie walczę !! Żal by było Was opuszczać [emoji7]

reklama
Staram się :( no działamy dalej. Daliśmy sobie czas do lipca 2019. Pani Doktor mówi, że prócz niskiego amh reszta idealna a amh to nie wyrok podobno choć wujek google tylko straszy :( Na razie walczę !! Żal by było Was opuszczać [emoji7]
czyli musisz wyluzowac , zajac mysli czyms innym ... takie nakrecanie sie daje odwrotny skutek.

Staram się. Choć proste nie jest. Ale trochę zmieniam nastawienie w głowie :)
czasem wystarczy wyjazd , wakacje a czasem samo zycie pomaga ... ja po pierwszej stracie sie nakrecilam i nic nie wychodzilo , nagle wyszla oferta pracy postanowilam zawiesic starania i trach !
szwaggierka 2 lata walczyla , nagle sie rozchorowala brala antybiotyk i doszla do wniosku , ze ten cykl trzeba odpuscic bo leki ... i wlasnie wtedy zaszla ;)
tak po prostu przestawic mozg to raczej ciezko ....

czasem wystarczy wyjazd , wakacje a czasem samo zycie pomaga ... ja po pierwszej stracie sie nakrecilam i nic nie wychodzilo , nagle wyszla oferta pracy postanowilam zawiesic starania i trach !
szwaggierka 2 lata walczyla , nagle sie rozchorowala brala antybiotyk i doszla do wniosku , ze ten cykl trzeba odpuscic bo leki ... i wlasnie wtedy zaszla ;)
tak po prostu przestawic mozg to raczej ciezko ....
No ja do wczoraj jeszcze nie planowałam ferii bo z wczesną ciążą na nartach słabo bym dała radę :) dziś rano zarezerwowałam - jedziemy ! A co ma być to będzie. :)

kurde, dziewczyny, nie mam czasu żeby na spokojnie usiąść i poodpisywać, u nas zamieszanie na całego - mieszkanie kupujemy i strasznie nam się wszystko pokomplikowało bo problemy prawne jakieś nam doszły, do tego młody do żłobka rusza od jutra już na cały etat plus zajęcia mamy różne z rehabilitacji, sensoryki i innych tam neurologii ;)
ech... ani sekundy ciszy i spokoju
odezwę się może w weekend jakoś :)

reklama
Witaj ,dobrze trafiłaś :) też mam pierwsze bliźniaczki ,obecnie końcówka 12tyg ,stresu co nie miara ,ale mam nadzieję że dotrwamy do końca i wszystko będzie dobrze ,a mam 41 lat ;)
@Magdamama będzie dobrze ,musi być,jakos damy radę ,ja odliczam do soboty mam wizytę a w poniedziałek prenatalne i też jak na szpilkach .
I tak ciągle czekamy ,najpierw na dwie kreski a potem od wizyty do wizyty czy wszystko jest ok :eek:;)
Oj tak masz racje.. wczoraj mój maz powiedział ze to janardziej ciężka ciąża i on nawet nie może sie cieszyć bo ciagle coś nowego.. idę dziś do gin na badania nie pojechałam bo nie spałam pół nocy i potem zaspałam wiec muszę sie umówić ... może jeszcze trochę i u nas wszystkich będzie dobrze..

Do góry