reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Mamy Leosia, ma 2700 gr, 52 cm, jest zdrowy i sliczny, jadl juz cyca, a teraz spi. Zobacz załącznik 894750 jestem po cc, na bol dostane leki, o 24 beda mnie uruchamiac. Napisze wiecej jak znajde sily, ale jestem happy
Śliczny Leoś [emoji7] gratulacje [emoji253] [emoji480] [emoji324] dużo zdrowia dla Was [emoji6]

Ja jestem na początku tej drogi .Badania będę robiła, a o szczegóły dopytam też lekarza na kolejnej wizycie. Też mam trójkę dzieci. Jedną ciąże (czwartą) poroniłam.
Wizyta u lekarza we wtorek więc jeszcze trochę czasu...
Ja też czwartą poroniłam, teraz piąta. Oby to była szczęśliwa piąteczka dla nas. A ja w poniedziałek mam wizytę.

Dobry wieczór dziewczyny, chwilę mnie nie było, no ale to wszystko z tego uroczego powodu ;)

Załączniki

• received_676023905805901.jpeg
    received_676023905805901.jpeg
    56,9 KB · Wyświetleń: 151
Dobry wieczór dziewczyny, chwilę mnie nie było, no ale to wszystko z tego uroczego powodu ;)
Witaj Bozenko :-)
Powód rzeczywiście uroczy, więc pewnie wszystkie Ci wybaczymy tą nieobecność ...
Jak się czujecie ? Jak poród?
Napisz coś więcej w wolnej chwili .
Oczywiście gratuluję Szczęścia :happy:
Wszystkiego dobrego.
Ale się ostatnio dzieje ;)

reklama
Do góry