reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

@Chloe.Chloe a może 4 ? W moje urodziny :biggrin2: tego też dnia spodziewam się owu ,trzymajcie kciuki :tak:
Dziewczyny wiem że końcówka nerwowa ,zwłaszcza że kiedyś nie było internetu ,ciąża była ciąża ,a dziś człowiek się naczyta ...i mózg się lasuje ,życzę wam kochane szczęśliwych rozwiązań ,nosicie pod sercem zdrowe dzieciaczki i zaraz będziecie je tulić w ramionach :)jak urodzicie to staraczki przejmują brzuszki :biggrin2:a chętnych nie brakuje :D

reklama
@Chloe.Chloe a może 4 ? W moje urodziny :biggrin2: tego też dnia spodziewam się owu ,trzymajcie kciuki :tak:
Dziewczyny wiem że końcówka nerwowa ,zwłaszcza że kiedyś nie było internetu ,ciąża była ciąża ,a dziś człowiek się naczyta ...i mózg się lasuje ,życzę wam kochane szczęśliwych rozwiązań ,nosicie pod sercem zdrowe dzieciaczki i zaraz będziecie je tulić w ramionach :)jak urodzicie to staraczki przejmują brzuszki :biggrin2:a chętnych nie brakuje :D
Wyglada na to, ze jutro oddaje brzuszek ;)
Kto lapie?

reklama
Do góry