reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej Maui ! Moja historia jest podobna do Twojej z tą różnica że dziś mam ( rocznikiem ) 45 lat urodzona grudzień 1971 a mój synuś 3 L i 3 M . ( rocznikiem 4 ) To moje trzecie dziecko : mam również 25 L latka i 20 latka . Jak urodziłam miałam 41 ! Cudownie jest mieć w tym wieku takie małe szczęście ! Tatuś też zadowolony ! Fruwa koło synka . Jesteśmy po ślubie 25 lat . A znamy się 30 lat . Pytaj jak coś ! Bo ja przeszłam to co Ciebie czeka !

Cieszę się, że się odezwałyscie bo jest to najlepszy wątek jaki udało mi się znaleźć. Wszystkie zostałyśmy/ zostaniemy mamami po 40 i chyba nikt lepiej nie potrafi nas zrozumieć i naszych uczuć związanych z późniejszym macierzyństwem niż my same

Jakie duże urodziły się wasze dzieci? Pytam bo mówi się że kolejne są większe a tymczasem:
Moja pierwsza córka 3500kg / 52cm
Moja druga córka 2880kg / 46cm

Lekarz powiedział ze jest mniejsza ze względu na moj wiek hmmm jak to bylo u was?

reklama
Dziewczyny a czy możecie coś napisać o badaniach prenatalnych? Czy miałyście np amniopunkcje, jakie ryzyka po usg?

Do góry