reklama
Hej Maui ! Moja historia jest podobna do Twojej z tą różnica że dziś mam ( rocznikiem ) 45 lat urodzona grudzień 1971 a mój synuś 3 L i 3 M . ( rocznikiem 4 ) To moje trzecie dziecko : mam również 25 L latka i 20 latka . Jak urodziłam miałam 41 ! Cudownie jest mieć w tym wieku takie małe szczęście ! Tatuś też zadowolony ! Fruwa koło synka . Jesteśmy po ślubie 25 lat . A znamy się 30 lat . Pytaj jak coś ! Bo ja przeszłam to co Ciebie czeka !
Marbia
Fanka BB :)
Cieszę się, że się odezwałyscie bo jest to najlepszy wątek jaki udało mi się znaleźć. Wszystkie zostałyśmy/ zostaniemy mamami po 40 i chyba nikt lepiej nie potrafi nas zrozumieć i naszych uczuć związanych z późniejszym macierzyństwem niż my same
Marbia
Jakie duże urodziły się wasze dzieci? Pytam bo mówi się że kolejne są większe a tymczasem:
Moja pierwsza córka 3500kg / 52cm
Moja druga córka 2880kg / 46cm
Lekarz powiedział ze jest mniejsza ze względu na moj wiek hmmm jak to bylo u was?
Moja pierwsza córka 3500kg / 52cm
Moja druga córka 2880kg / 46cm
Lekarz powiedział ze jest mniejsza ze względu na moj wiek hmmm jak to bylo u was?
Marbia
Gratulacje!!!! Jak się czujesz, jak tam córeczka ?widzę, że wątek się odnowił fajnie
od niecałych 2 tygodni jestem mamą Kasi
mój rocznik 72 i to moje pierwsze dzieciątko
Marbia
Gratulacje !!!! To dopiero początek twojej drogi najcidowniejsze chwile przed tobą. W jakim wieku są twoje dzieciaczki ?Witam, w tym roku kończę 40 lat, jestem mamą 3 dzieci, w tym córka z ZD. Jestem w 7 tygodniu ciąży....
reklama
Podziel się: