reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

To było przy wecie, najpierw trzeba zgolić, żeby widziec co leczyć, wykąpać leczniczo itp. pamiętam tego kota równo sprzed roku, był też w stanie tragicznym, prosiłam, żeby częściej przychodzili, że kot się strasznie musi męczyć i cierpi...no i kuźwa powtórka z rozrywki, jak dotrzeć ???

reklama
Hej,
Wlasnie odwiedzil mnie moj przyjaciel, wielka niespodzianka! Fama po miescie poszla i czlowiek od czlowieka sie dowiaduje, ze przylecielismy :-)
Zaraz urodziny u Kaliny a pozniej ze znajomymi wreszcie :-)
Majuska ekspresowo ta praca u Kasi! gdzie szukala? Na sprzataniu w hotelu troche przewalone ale pewnie chciala sie zahaczyc gdzies, wiec gratuluje. Nadal jednak sadze, ze powinna na studia isc a nie mlodosc sobie marnowac... :no:
Biedny kociak :(

Zoyka daj znac jak mloda kapusta zachowala sie w mikrofalowce:-) bo mam nadzieje, ze tam ja spazasz.

Majuska to filc i odparzenia pod nim? Nic nie mowic, zaje...c na miejscu. Ja Miyuki dostalam podgolona, z takimi odparzeniami w fazie gojenia. Miala gruby filc na sobie, DT wykazal sie nie lada cierpliwoscia, strzygac ja po troszku nozyczkami, zamiast wrzucic pod maszynke i zrobic "na krola lwa".
Karol mi troche choruje. Tylko goraczka. Poza tym ma bunt antynocnikowy i ze wszystkim lata do "toleaty". A ja z nim. Nie zeby sobie nie poradzil, bo sobie radzi, ale po zalatwieniu tego po co przyszedl, ma za duzo ciekawych spraw w okolicy - odkreca krany, wlewa szampon do miski z woda dla kotow itp. Lepiej nie pozostawiac bez opieki.
Rosnie. Mamy juz ponad metr chlopaka i widac jak go przybywa. Na wage nie. Na dlugosc.
2vdrzti.jpg

Misia jak dasz rade wklej ja oczywiście nigdy nie będę mówiła ,że każdy ateista to "gnój" i "świr" każdy homoseksualista to "zbok" i trzeba ich wysłać na Marsa czy gdzie indziej ale każdy kto wykorzystuje swą pozycje lub dopuszcza się rzeczy karygodnych na karę zasługuje bez względu na to czy to zakonnica czy nauczyciel,czy trener lub ktokolwiek inny.Niestety ludzie są różni ,a najgorsi Ci którzy tzw zranień sami doznali potem świadomie lub nie świadomie czynią to innym oglądałam cykl programów o mordercach i niestety wielu z nich było krzywdzonych w dzieciństwie :-( .Jak to w słowach piosenki "tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty".
Majuska skoro to już kolejny raz z tym kotkiem to sama wiesz ,że są organizacje do walki o poszanowanie praw zwierząt ,a tak według mnie to policzyć potrójnie za usługę jak by się znów pojawili ze zwierzakiem w takim stanie .<a Patrycja to Patrycja ona od kiedy sobie przypominam zawsze miała swój "charakterek" diabelsko-anielski im starsza tym dobitniej on się objawia.
Zoyka ja mam katanki oczywiście używki lubię je :-D
Kłaczku Karolek duży i na tym zdjęciu zaczyna wyglądać bardzo smukło więc chyba faktycznie rośnie :tak:
A ja nie wiem jak z Amelka sobie poradzić wymyśliła sobie w nocy pić budzi się po 2-3 razy z tym ,że czasem potrafi obudzić się na dobre i wtedy szaleje.Po takich nocach jestem wykończona i mało mi się chce jestem nerwowa .Nie wiem czy np melisa przed snem nie zaszkodzi jej czy pomoże ?

Zoyka nie nie nie i jeszcze raz nie !! tej focie !!
Julka jest urocza, zabawna, czarująca a tu wygląda ... jak nie Julka :szok:
Azula ten artykuł jest za duży żebym go tutaj wrzuciła czy na PW, skąd me prośba o mejl.
Kłaczku ale Karol jest duży i taki ... dorosły :-)
Andzike i Flo ? jedną zeżarła korpo a drugą co ??
cudna rozmowa:
Putin zamknął żonę w klasztorze? - wideo Dzień Dobry TVN
się obśmiałam :-D

Ostatnia edycja:
Zoyka bo Ty wiesz że ona mówi no i pewno wiesz co mówi a nikt inny nie wie o tym. Weź jej daj ulubionego psiaka, kwiatki i usiadź spokojnie obok i rób foty. Coś fajnego i niepozowanego zrobisz. Julka jest fotogeniczna więc nie będzie problemu.
Azula poszło.
Ja się dziś "ścięłam" z ciotka mego m. na GZ Wam napiszę.

Z bolem dziala klawikord, zasadniczo nie posiadam literki M i B :baffled: kombinuje jak je napisac... klawiatura do kupienia :baffled:
Zoyka zdjecie NIE, wybierz inne....
Szaleje w ogrodzie z kwiatami i trawa :-D zaczyna sie robic fajnie. Wandula biega szczesliwa, dzisiaj zjadala ziemie, wykopywala posadzone swiezo prymule i zonkile, rzucala psu kamienie :-D

reklama
Melduję, że żyję.
Kończę takie jedno paskudztwo ( albo ono kończy mnie, raczej), a w międzyczasie mieliśmy gości, przyjechała moja rzadko widywana przyjaciółka która 15 lat siedzi w Norwegii, z mężem i synem.
Doczytam Was pewnie w środku nocy, teraz uśpiłam dziecię to pójdę popracować jeszcze troszkę a w międzyczasie wrzucę coś do pralki.
Kłaczku - to długie i chude to Karol? Ale go wyciągnęło!

Do góry