reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Rodzice dzis sprzedali samochod..tzn tato z bratem, sa w szoku ze pierwszy klient i od razu wzial auto z taaaakim przebiegiem za taaaaka cene. Az im sie go szkoda zrobilo,wojaki przyjechali i jeden kupil bo sie strasznie napalil, mimo ze tamci mu odradzali.
Teraz jestesmy bez auta...zyc nie umierac.

Zoyka mam katanke z Zary dla Mii, jest swietna bo mieciutka i wygodna:) w H&M tez fajne mieli.

Dzis zaliczylismy 2 spacery, rower, Mia fryzjera, pol dnia byla u nas babcia..miloooo!

Ostatnia edycja:
laski to Wy, do Was pisałam, a co miałam na myśli ?, że tak mi dowaliło przez całą noc, że z kibla nie schodziłam, bo bym nie dobiegła:no::no:... dzis dopiero koło południa odpuściło, ale ból gardła sie pojawił...no już nie kumam co to za guufno się mnie czepiło, ale doszłam do takiego zmęczenia materiału, że normalnie jest mi wszystko jedno:no:..na domiar złego notorycznie nie mamy netu i nikt nie wie dlaczego, odradzam wszystkim Cyfrowy Polsat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hełoł :-)
ja po kijach o poranku :-D rześko było :-D
Majuska - żyjesz ?
a gdzie reszta?
Zoyka już młoda kapusta jest ? jednak jestem ortodoksem kulinarnym i młoda kapusta tylko z koperkiem :-)
muszę zrobić jeszcze babkę ziemniaczaną - bo już końcówka dobrych ziemniaków.

reklama
Hej !

Siadłam na chwilę, bo mi właśnie jeden pies nie przyszedł i oczywiście nie zadzwonił wcześniej:wściekła/y::wściekła/y:, na szczęście ja go wydzwoniłam, opierniczyłam, że tak się nie robi i wiem, że go nie będzie więc mam chwilkę;-)

Troszkę mi lepiej, tylko 3 wizyty na tronie od wczorajszego wieczoru. Zoyka po co mam iść do doktora z wirusem żołądkowym, co mi da ? smektę, nospe, nifuroksazyd mam w domu, ja często łapię wirusy po prostu, z anginą, grypą, bolącym zębem, czy ropomaciczem :-p na pewno bym do doktora poszła, ale jak wiem, że to wir to po co mam iść ? u nas Paćka przynosi straszliwie zjadliwe wiry ze żłoba stąd często coś nas łapie na zmianę ze starym, z kilkoma osobami dzieci żłobkowych lub wczesnoprzedszkolnych już rozmawiałam i mają to samo, zresztą sama zobaczysz, czego oczywiście Ci nie życzę:tak: Aha...wywiesili liste dzieci przyjętych w przedszkolu na którym najbardziej zależało mojemu staremu ( mi niekoniecznie :-p ) i Paćka się dostała:-D, a nie zapowiadało się, bo jak składałam wniosek to taki buńczuczny dyrektorek całej placówki ( w sumie z wieku to mógłby być moim synem ) coś mi tam tłumaczył, że nie mogę wpisywać, że prowadzę działalność skoro jeszcze jej nie prowadzę i takie tam i był strasznie ważny i wkurzający:-p.

Kasia wczoraj dzwoniła i mówiła, że jest właśnie po interwiu w sprawie pracy, w niedzielę zaczyna sprzątanie w hotelu. Ekspresowo:-)

Paćka jest jak chorągiewka, jednego dnia ciocie ze żłoba ją chwalą że aniołek, następnego, że była nieznośna, biła i gryzła wszystkie dzieci i cały dzień grymasiła ze wszystkim...ponoć jest nr jeden pod tym względem w żłobie:szok:...ale po kim?? A tak gada, że boki zrywamy z niej, hasła takie strzela, że hej :-) ostatnio coś z nią rysowałam na tej magicznej magnetycznej tabliczce i nagle ona z wściekłością : nie rysuj, zabraniam ci!!:-D:-D:-D..współczuję kiedyś jej chłopu:-D

Miałam wam jeszcze wkleić "kwiatka' z pracy ;

DSCF7558.jpg DSCF7559.jpg DSCF7561.jpg

Co powinien powiedzieć groomer właścicielowi kota przyniesionego do strzyżenia w takim stanie ???

Załączniki

• DSCF7558.jpg
    DSCF7558.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF7559.jpg
    DSCF7559.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF7561.jpg
    DSCF7561.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 84
Do góry