reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No hej!

Mam trochę wolnego popołudnia, Kasia właśnie wylatuje i płacze...pewnie się gdzies tam z Olleną wymieniły na lotnisku;-) trochę się Ollena chyba załamie bo dziś u nas chłodno i właśnie nadciągają jakies czarne chmury....
A co do chodzenia w sprawie bachorów do szkoły to ja się sporo nachodziłam i mnóstwo wstydu najadłam, im dłużej chodziłam tym bardziej mi to wisiało, szłam, wysłuchiwałam, potem w domu gadka z bachorem i do następnego razu, należy przywyknąć:-D:-D Jednym z motywów zgody na 3 ciążę było zobowiązanie sie mojego starego do chodzenia na wywiadówki i w sprawie bachora do szkoły:-D:-D

Ja trzeci dzień mam jazdę z żołądkiem:no: a roboty mnóstwo i nie ma kiedy pochorować:no:, wkleję Wam potem "kwiatka" w formie fot z mojej dzisiejszej pracy:-(

edit;
Misia załamka.....ja jak słyszę, że ktoś dzieci posyła do jakiejś szkoły katolickiej z siostruniami w roli nauczycielek to mnie wzdryga z obrzydzenia, ale skąd te siostrunie z artykułu były takie ? zapewne też w dzieciństwie przeżyły coś co zdewastowało ich psychikę, nie bronię oczywiście ich, bo koszmarrrr niewiarygodny

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska mnie uderzył wyrok i to zew tym kraju przed sprawiedliwością chroni habit i immunitet!! PL jest jednym z nielicznych krajów w europie gdzie poseł może machać immunitetem na każda okoliczność zatrzymania. A powinien być spałowany, skuty i wrzucony na dołek.
A ten wyrok to żenada!! Naplucie w twarz tym wszystkim skrzywdzonym dzieciakom. Majuska tak naprawdę mnie to nie interesuje jakie traumy miały te babony - mnie interesuje dlaczego nie są te kurwy ukarane !! Dlaczego nasz rząd pozwala panoszyć się im !! dlaczego konkordat stworzył państwo w państwie !!
Cóż "księża na księżyc a zakonnice też gdzieś"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej do piekła.

WItam po jasnej stronie mocy...znowu!!!!!!!!! :-)

Nie widzialam ani Majuski ani Kasi, odkad zrobili odloty i przyloty gdzie indziej to nie ma opcji..
Pogoda piekna nas przywitala, slonce w pelni,pozniej piekny zachod slonca i zero wiatru. W Dublinie tez ciepelko nas pozegnalo wiec wszystko ma sie ku lepszemu.
Mia nie mogla usnac, byla tak padnieta chyba, rozkrecona nowym miejscem ze wyla wnieboglosy zanim padla:(

Majus nie zalamalam sie, pogoda piekna!
A Kasia niech nie placze, Dublin blisko, nie spodoba jej sie to wroci do domu przeciez.

misia przeczytalam 2 pierwsze linijki artykulu, nie mam nerwow na takie rzeczy i to jeszcze przed snem :(
co do trampek,ok.

Ostatnia edycja:
Ollena mnie nie było na lotnisku, koledzy i koleżanki Kasię odstawili;-)

Laseczki będę chyba odchodzić za Tęczowy Most:-:)-( cała miniona noc to była u mnie Gra o Tron...kuźwa jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam:no:...nie mam siły w ciele:no:..ileż można:no:

reklama
Piatek! Piąteczek! Piątunio!!!

To jedyne co mnie trzyma przy życiu, bo mózgu już nie mam zupełnie... :no:
Podczytuję Was, ale jestem w takim mule, że pisać mi się zupełnie nie chce, bo przecież ile można narzekać? :no:
Jak się wygrzebię z tego w czym siedzę po uszy, to wpadnę na dłużej:tak:
Uściski dla Was wszystkich, całusy dla dzieciaków i miłego dnia! :-)

Do góry