reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka u nas zimnica co prawda byłam trochę na dworze ale dużej frajdy w tym nie miałam :eek:.Amelka to nawet czasem na pedał naciska ale ona ma trójkołowy i za krótkie nóżki aby regularnie naciskać naciska jak pedał ma bliżej.Ale ona ogólnie bardzo uważnie się przygląda jak ,co i dlaczego i stara się naśladować .Na razie myślę o biegówce na drewnianej ramie bo lekka i to by chyba było coś dla niej .Pedałować się nauczy na trójkołowym ,równowagi na biegowym ,a potem może już rowerek bez bocznych kółek ;-)ale mi się wymyśliło :-D:cool:,a może być całkiem inaczej .
Zoyka najważniejsze ,że rowerek stabilny i ma go kto pchać :tak::-),a Julka kiedyś załapie:tak:

My tez czekamy az Mia do biegowego dorosnie i bedzie smigala :-) pozniej od razu 2 kolka.

Widzialam pogode..na nasz przyjazd zimnica..zal! No ale powiedzialam mamie, ze kurtki nie biore ani zadnych innych czapek, trampki i baleriny musza wystarczyc nam wszystkim.

Aniu - wiesz, że jakoś mi umknęło, że wczoraj był 4-ty... Spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze dla prawie dorosłej panienki Biedronki!!!!!!!

Zaczęłiśmy intensywny sezon urodzinowy.... oj będzie się działo! Dzieci już śpią - mąż też.

Wszystkie nie macie weny i cisza sie zrobila...brr..

Ja wpadlam w szal zakupow, kiecki, spodnie, jak zwykle mi wszystkiego do PL brakuje. Poza tym paczka z USA idzie 2 miesiace, najpierw do PL wyslali a teraz z PL ma isc do IE, zenada. Mam tam wszelakie spodnie, kurtke i swetry.. pewnie na lato przyjda eh.
Szukam dla Mii skarpet, wszystkie kolorowe, we wzorki i wkurzajace bo do niczego nie pasuja...potrzebuje bialych, zwyklych, nie spadajacych skarpet! w Erze??
Musze jutro Marsa do Gapa Outleta zaciagnac bo chyba tylko tam...

Dzieci szybko łapia, jestem w szoku!
Zaczynaja sie '4 Pancerni i pies'.. Pytam Mii 'You see Szarik little one?' "TAK!' i banan :-))) A teraz spiewa piosenke z filmu :-)))))

Ja nie tyle bez weny, co zagrzebana jestem w ten wniosek o dotację, ale już się zbliżam ku końcowi, więc niebawem zrobię sie aktywniejsza, tyczasem zaległe ale bardzo serdeczne urodzinowe życzenia dla Wandzi vel Biedrony

Żyj nam Wandziu radośnie, szczęśliwie i w dobrym zdrowiu:-)

hełoł :-)
weny brak no i wypluta jestem po zajęciach :no:
Szukam kogoś z angielskim i to dobrym angielskim bo moje how do you do to za mało :-(

Hej
melduję, że nie zdechłam ( jeszcze) , ale jestem chora to raz, a wściekła to dwa...W tej chwili bardziej wściekła, bo zleceniodawca mnie zrobił w jajo i nie zapłacił i mam przez to poważny problem :no:. Rzyg... to chwilowe, się wyprostuje, ale frustrujące.
W każdym razie weny mi brak.

Anko - z opóźnieniem, ale WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA WANDZI Z OKAZJI URODZIN!!!!

reklama
Dziewczyny aby sie wszystko ulozylo!!

Nie znacie kogos kto sciaga simlocki do tel?
Zoyka?

Dostalam od Marsa tel, chinczyk w sklepie sciagal simlocka i tak sciagnal ze nie sciagnal, kasa poszla sie rypac, rachunek Mars wywalil wiec nie ma jak udowodnic (co nie zmienia faktu ze pojdziemy do nich) ale telefon lezy i sie kurzy... :(

Do góry