reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No niezłe jaja. Prawie czternasta w tutaj cisza.

Andzike, Flo, Majuska- rozumiem. A reszta ?

Mam nowy telefon,właściwie smartfon. Powiem Wam,ze jednak dorosłam. Kiedyś bym prawie się posikała z radości.Przeżywałabym.A teraz.. no fajny, ładny, biały,ma fuul możliwości. Musiałam kupić bo mój zaczynał szwankować.I tyle. Bardziej Jarek jest posr..any nim. Dołożył mi Pan mąż połowę :szok:

Mamy dolną trójkę. Wylazła juz :tak:

reklama
Piekna pogoda, wiec wykorzystujemy okazje i szwendamy sie po wsi, zamiast roznosic chalupe. Moje dziecko juz chyba wszyscy w okolicy znaja. :sorry2: Wczoraj poszedl z Rajmundem "na ploty" po wsi, ale przyjechal kolega Rajmunda, wiec dzwonie...
- Gdzie jestescie?
- U wujka, bawimy sie z pieskami.
- U Karla? (wszak innego wujka nie ma, a Karl , czy raczej Charmaine, maja psy)
- Nie, za winklem, u innego wujka.
- :szok:

Okazuje sie ze Rajmund z jakims facetem sie zgadal na ulicy, po czym facet ten wzial Karola pod pache i stwierdzil ze "idziemy sie z pieskami pobawic" i tak wyladowali u goscia "na chacie". Czyli albo gdzies sie z pieskami pobawic, albo u kogos rybki poogladac w oczku... Komus instrukcji udzielic w temacie koszenia trawnika, samochod obejrzec (Karol obchodzi auta, poklepuje opony, puka w karoseria, jakby kupowal), poglaskac kotka, lub pieska. On gada ze wszystkimi. Wczoraj Lali z niego sasiedzi, bo "rozmawial" przez telefon - gdzies tam go za glowe zalozyl i nawijal gestykulujac - przeczyl, pytal, potakiwal, odczekiwal chwile, zupelnie jakby naprawde z kims rozmawial. Kino za free. Pozyczyl trzylatce na chwilke swoj rowerek, ale co sie jej natlumaczyl zanim ruszyla, co nagadal... No i... Ostatnio u Karla w garazu zrobil numer. Wszedl, minal Rajmunda i wepchal siena rece do Karla. Wczoraj zrobil dokladnie to samo - faceci stali obok siebie, maly olal ojca, a wyciagnal rece do sasiada. Zalecialo kompromitacja? :-D Mamy nowe slowo - "is" (miekkie "s"), czyli "pic".

bry ...
zamiast Majuskować to urologowaliśmy ... :no: teść ma kolkę nerwową i z pracy pojechaliśmy prosto na izbę przyjęć ... życie ...
Wypijcie Dziewczęta za nasze zdrowie.

Zoyka nawet moj tato smartfona kupil full wypas, LG lepszy od mojego za 50zl tylko! na abonament! nic tylko mieszkac w tym kraju ;-)

Misia zdrowka dla tescia! :(

Klaczku fajowi ci TWoi chlopcy zwiedzace ;-)
MIa puszczona z jednych rak do kolejnych zrobila kilka kroczkow..kilka razy... DUMA moje panie, DUMA :-)))

hej :-)

laski, a co to jest smartfon???:-D

Zoyka gratki z okazji trójeczki:-)
Ollena, no to teraz się zacznie bieganina, gratulacje dla Mijki:-)

Kłaczku Karol agregat, usmiałam się:-)

melduje gotowość do zlotu, mam jedynie nadzieję, że nie spełnią się apokaliptyczne przepowiednie dotyczące pogody na jutro:szok::szok:
misia , może jednak się urwiecie, zagraj numer, że " na ryby";-)

majuska - ej, wypraszam sobie, ja jeszcze z 2 tyg, temu tez bylam takim zacofanym burako-wiesniakiem. Zreszta sama sie pochwalilas, ze masz nowe cudo ino, że nie jest owo codo uzywane.

a tak serio, to chyba normalnego tylko telefonu to chyba nie kupisz.

reklama
Hej,

Kupiłam Prestigio . J ma Samsunga Galaxy a ja dla odmiany chciałam Prestigio Dual Sim białego. Mam dwa numery i ten mi się podobał. Nie mam na abonament bo to głupota. Mam jedna kartę w Nju za 29 bez limitu do wszystkich a druga w Play .

Byłam pewna ze dziewczyny dojechały dzisiaj dlatego taka cisza na forum. ?

Dziewczyny. Dzisiaj jestem sama z Julką . Jarka przyjaciel przyjechał nad morze z rodziną. J zapytał czy mozę się z nim spotkać. Puściłam go. Śpi tam. W sumie dobrze. Pojechał po 16 wiec wole żeby nocował u kolegi niż jechał po nocy. Nie widzieli się z 5 lat.
To pierwszy raz odkąd jesteśmy razem. Nawalili sie . wydzwania do mnie i juz nawet gadałam z tym jego przyjacielem. Mam nadzieję ze jutro nie wsiądzie do auta zanim nie wytrzeźwieje bo am 100 km do domu.

Majuska - Smartfon (z ang smartphone) – przenośne urządzenie telefoniczne łączące w sobie funkcje telefonu komórkowego i komputera. Generalnie to an telefonie odbieram maile, mogę wchodzić na FB, robić dobre zdjęcia , mam GPSa i mapy Google itd.

Do góry