reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

klaczku widziałam żłobek na GB, dlatego napisałam ze robi się prawdziwa hodowla :-D

Zakupiłam czajnik na kuchenkę. Po ostatnich jazdach z prądem i ryciem ścian Pan Elektryk powiedział, zę pierwsze co powinniśmy zrobić to zrezygnować z czajnika bezprzewodowego bezprzewodowego bo uderzenie 2000 Wat dla instalacji to początek końca instalacji.
Grzaliśmy wodę w garnuszku od kilku tygodni. Wiecie ,ze ładujemy o jeden dzień później licznik ? A to znaczy ze zużywamy o jakieś 30 zł mniej na miesiąc.

Andzike - Promo BAby sa też na FB

reklama
Andzike, w kartonie z dziurkami? :-D
Zoyka, bo to jest tak, ze czasem jakas galazka sie odlamie i wyrzucic zal, wiec w ukorzeniacz i do zloba. No i mam "skubniete" Magellaniki, ktore sobie sterczaly spod plotu i prosily zeby je wziac, wiec ukorzeniam, i Lady in Black skubnieta - odmiany, ktorych nie mam doroslych.

Andzike dla Ciebie foty ze zwierzami nie robiłam fotek w pawilonach bo nie wolno z lampą błyskową ,a wiele spało niedźwiedź ,duże koty było gorąco.Zreszta foty to głównie dzieciakom sie robi przecież filmu przyrodniczego nie kręcę;-):-).Z waszych fot do ZOO w Warszawie też mało zwierzaków widać ale to przecież nie wazne i co dziwne nie było za bardzo komarów:-)Zobacz załącznik 571206Zobacz załącznik 571207d

Hej,

Leje..
Mars zrobil dzieciom prezenty, wlasnie przyszla przesylka z Empiku, madra ksiazka dla Patryka i pudlo rozwe dla Mii a wpudle notesik, plakat, bajeczka, piornik ze zwierzetami hahaha... Patryk dorwal sie do rozowosci a Mia do bajki ;-)

Za tydzien operacja...

Zoyka Julka dopiero teraz z tymi zebami? Mia codziennie w wannie dopomina sie o AM czyli swoja porcje szczoteczki z pasta ;) na poczatku trzymala szczoteczke w buzi i ruszala lokciem a teraz szoruje mozna powiedziec.
Dzis cala noc z glowy, wrzask, placz, dalam Nurofen, spala do 5, znowu wrzask i placz... zobaczylam dziaslo kolejnej 4ki na gorze, policzek jak balon.

Olena ano dopiero teraz. Miala szczoteczkę na palec a kiepsko nam szło mycie tym, Dopiero zwykła szczoteczka ma sens.

Mia połyka pastę ? Kupiłam Elmex.

Ja też kupiłam Elmex od 0 do 6 lat i od dwóch tygodni dwa razy dziennie szorujemy zęby (a nawet częściej bo babcia w ciągu dnia też Kacprowi szoruje, tyle, że bez pasty - z początku obgryzał szczoteczkę, teraz coraz częściej szczerzy zęby i czeka aż skończymy mycie:-D ). Niby na opakowaniu jest napisane, żeby dawać ilość pasty wielkości groszku, ale ja daję dużo,dużo mniej - Kacper nie wypluwa i wolałabym, żeby nie połykał takiej ilości pasty :no:

Ja nie kupowalam przy zadnym dziecku tej szczoteczki na palec, jakies dziwne to jest. Od razu taka malutka normalna.
Uzywamy Elmexa, malutko ale wiadomo, ze Mia ciucka ta paste podczas mycia, za mala na wypluwanie;)

Hejka!
jestem padnięta, od rana u nas było pochmurno i w końcu się rozlało, ciśnienie to mam chyba na dolnej granicy:-)...śpię na stojąco, no i mózgu brak na jakieś wpisy

Witajcie.-
Dziękuję za życzenia urodzinowe.
Azula ja byłam z dziećmi w Wrocławskim Zoo prawie takie jak nasze Chorzowskie.
Ollena będę trzymać kciuki za operację.
Mój właśnie zaburzył mi plan na dzisiaj-zamiast do biura na 10 pojechał w teren a na rano mieliśmy trochę załatwiania w planie.
Miłego dnia i kawka na wybudzenie

reklama
Witam piatkowo. Zyje , wiem ze was zaniedbuje, ale naprawde mamy lato dochodzi do 29 stopni wiec musze to wykorzystac bo nie wiadomo jak dlugo Dzis mam troche roboty bo w sobote Zuzki 11 urodziny. Trzeba chalupe posprzatac, torta upiec, no i zakupic jedzenie na party.

Do góry