reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Sandy - Sto lat dla Ciebie z okazji urodzin.

Nie śpimy od 7 a Jarek wstał o 5 bo obudził go mój krzyk. Julka rzuciła się do tyłu i przywaliła głową prosto w mój nos.

Mam nadzieję ze nie będzie dzisiaj takiego upału jak wczoraj.

reklama
Hej dziewczynki :-)
Roboty mam tyle, że nie wiem w co ręce wsadzić, nie mam czasu na napisanie, ale podczytuję Was :-)
A jeszcze dziś po robocie muszę jechać na drugi etat do nocy, eh... :no:

Wydrukowałam sobie właśnie mapkę dojazdu do majuski, co prawda i tak będę jechać na guuupka GPSa, ale jakoś pewniej się będę czuła mając mapę w ręku :-D
Sandy - zdrówka i samych szczęśliwych dni!
asiu - fajnie, że się odezwałaś, Ninka jest prześliczna! :happy2: my Kacpra przesadziliśmy do spacerówki jak miał pół roczku, bo przestał się w gondoli mieścić, ale zapinam go zawsze, tak jak zawsze zapinam pasy w samochodzie, nawet jak jadę 100m - zboczenie ;-)
majuska - 3h??? :szok: i sama zasypia???:szok: ekstra ją sobie wychowałaś:-D my ponieśliśmy klęskę w tym temacie - Kacper zaśnie tylko przy nas, generalnie nienawidzi spania, spanie jest dla mięczaków:-D usypia za to od razu wsadzony do samochodu, mam nadzieję, że w sobotę też tak będzie :-) super, że Paćka już całkiem zdrowa:tak:
kłaczek - fakt, kaczki są bezczelne, ale łabędzie bardziej, szczerze mówiąc się ich boję:zawstydzona/y: a najbardziej bezczelne są wiewiórki w Łazienkach Królewskich - są tak rozpuszczone przez turystów, że stają przed człowiekiem i domagają się orzechów, a olane potrafią biec za człowiekiem i włazić mu pod nogi :happy2:
A Karol wygląda mi na bardzo zdrowego, super rozwijającego się chłopaczka!
Ollena - jak Mia dzisiaj? Będziesz w sobotę u majuski?
Flo chyba też coś przysypało :-);-)

Ja też się cieszę każdą chwilą z Kacprem - codziennie jak wracam z pracy to wydaje mi się, że jest większy :-D Coraz bardziej jest kumaty, a słodki tak, że mam go ochotę zjeść. Jakbym wiedziała,że macierzyństwo to taka super sprawa to bym się tak z tym nie czaiła :-D

Aaaa.... Moja mama własnoręcznie obcięła Kacprowi "czapirzaki" - prezentuje się teraz z bardzo elegancką, męską fryzurą :tak:

Zobacz załącznik 570948

Andzike, z labedziami to ja uwazam - nie podchodze blizej niz one same podejda. Kiedys zachcialo mi sie robic zdjecia z bliska zwyklym obiektywem (nie mialam w kieszeni teleobiektywu) grupce labedzi ktore podplynely do brzegu jeziora. Zlazlam ze skarpy i... jeszcze szybciej wracalam na gore. Parka z mlodymi, tatus sie wkurzyl i ruszyl na mnie machajac skrzydlami. Oj, boli takie cos, boli...

Koszmarek dzis rano popisal sie nowa zabawa - wlazi na stoleczek w lazience, odkreca sobie kran. Musze mocno zakrecac goraca wode, zimna niech sie bawi. I jeszcze drze pyszcz ze sie bawi. :-D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200294235424003&set=vb.1397266039&type=2&theater

Heloł:)
pies mnie obudził o 6 bo chyba ma jakąś sraczke, na szczeście prosiła o wypuszczenie, więc wybaczam tą szóstą:sorry2:

Dziewczyny zlot tuż tuż, a my nadal nie ustaliłysmy liczby browarów jakie należy zgromadzić:-D na GZ zakładam nowy wątek odnośnie zlotu i jakby co tam sprawy organizacyjne omawiamy;-)

mam tylko nadzieję, że Flo nie utknęła przy tym czymś czego sobie zażyczyłam:szok::szok::szok:...Flo odezwij się !!!!

Sandy skoro Ty solenizantka to wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia najskrytszych marzeń !!!!

Cześć, postawcie któraś kawę, bo mi się skończyła. A w zasadzie to poległa - jakiś dureń nie dopłukał ekspresu po odkamienianiu a ja sobie zrobiłam kawę...
Strasznie się dużo dzieje, zaraz ma przyjechać elektryk i pruć ściany.
Wczoraj byliśmy w ZOO - było super, chociaż stado beczących owiec troszkę Maksa przerosło. Ale jak mu dziś puściłam znaleziony na youtube filmik z odgłosami zwierząt to był tak zafascynowany, że zapomniał dewastować laptopa.
Asia - śliczna dziewczynka z Ninki!
Sandy - wspaniałego urlopu życzę. I najlepsze życzenia urodzinowe!
Andzike - super Kacperek wygląda po strzyżeniu! Mama strzygła na żywca, czy przez sen?
Majuska - kopsnij adres na pw
Zoyka - jak nos, nadajesz się do pokazania publicznie?
Kłaczku - świetny Karol! I w sumie to się bardzo grzecznie bawi, Maks jak dopadnie kran to podtapia całą łazienkę.
Tak a'propos - istnieją blokady na krany?
Miłego dnia wszystkim i lecę orać i laborać.

Flo, ja sie tylko boje zeby goracej wody nie odkrecil, bo rano to parzy. Nie slyszalam o blokadach na krany niestety. Nie mam nic przeciwko zabawie woda w umywalce, na szczescie Karol nie chlapie bardzo bo u nas w calym domu sa wykladziny i w lazience tez oczywiscie. Anglia, psze pani, Anglia.

Sandy wszystkiego naj urodzinkowo
:-).My jedziemy do ZOO na razie szykujemy jedzonko wiadomo,że lepiej mieć swoje niż przepłacać .Pieczemy skrzydełka w miodzie ,jakies bułeczki słoiczki dla dzieciaczków mam nadzieje ,że będzie fajnie to na razie buziolki:tak::-D

Flo - przebudowujecie chałupę? Super! :-) Mama strzygła na żywca, posiłkując się reklamami w telewizji:-Dpoza tym Kacper lubi zabiegi pielęgnacyjne typu smarowanie kremem i czesanie, zdecydowanie nie wrodził się z tym w ojca :-D
Nic mi nie wiadomo nt blokad na krany, ale wczoraj się zadumałam nad blokadą na pralkę - moja chyba nie ma jakiejś funkcji blokującej, a obawiam się, że uwielbienie Kacpra do guziczków lada moment skłoni go do przyciskania ich w trakcie prania - póki co nie podchodzi do pracującej pralki bliżej niż metr - chyba go trochę przeraża :-D
Majuska - zacny pomysł z tym nowym wątkiem, idę na GZ.

Laski, poszukuję wózka/parasolki (im lżejszy tym lepszy), jakby Wam się gdzieś rzuciło w oczy, że ktoś chce sprzedać/oddać to pamiętajcie o mnie :tak: i łóżeczka turystycznego też poszukuję :tak:

Znalazłam na FB;-):-)
995422_527632393970767_1270905806_n.jpg

reklama
azula - ja to bym najbardziej chciała, żeby komary w ogóle nie istniały:no: w piątek jadę na działkę, czyli do komarowni, jak znów mi tak dziecko pogryzą jak ostatnio to więcej się tam nie zjawię, koniec kropka:wściekła/y:

A swoją drogą FB to potęga - po 10 minutach po wrzuceniu na tablicę apelu odnośnie wózka parasolki i łóżeczka turystycznego mam jedno i drugie :-D

Do góry