reklama
Za dwa miesiące będę w tym gronie. To znaczy w ciąży już jestem, ale 40-stka w kwietniuWitam czy sa na forum jakieś mamy które przekroczyły 40-stke i sa w ciąży ?
Hej a jaka była reakcja ludzi w twoim najblizszym otoczeniu?Za dwa miesiące będę w tym gronie. To znaczy w ciąży już jestem, ale 40-stka w kwietniu
Wszyscy szczęśliwi, bo my się kilkanaście lat staraliśmy i pierwsza ciąża była trzy lata temu, teraz w drodze drugi synek :-)Hej a jaka była reakcja ludzi w twoim najblizszym otoczeniu?
Dziewczyny mój najstarszy syn skończył 22 lata teraz mam córeczkę która urodziłam niedawno mam 45 lat i jak leżałam w szpitalu po porodzie to zemną były jaszcze 3 takie mamy jedna była starsza dużo odemnie także dziewczyny do odważnych świat należy
Mam juz troje dzieci corka 21lat (za dwa miesiace zostane babcią) syn 16lat i corka 4.5 a teraz mam doslownie 43 lata i jestem w osmym tygodniu staralismy sie przez prawie trzy lata po najmlodszej corce i nic a jak zamknelismy temat i wrocilam do lekarza po tabletki to niespodzianka dodam ze moje dzieci sa szczesliwe z tego powodu i trzymają kciuki zeby wszystko bylo dobrze
reklama
Majorcia powiedz mi jak z badaniami prenatalnymi robilas ? Poszezałaś o dodatkowe ? a i gratulacje wkońcu córcia [emoji7]a moze inne mamy dadza znać bo po teście pappa różnie to wychodzi ..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom