marsi89
Fanka BB :)
Nie wiem czy są badania ale kiedyś bodajże w pytaniu na śniadanie były kobiety które zdecydowały się na macierzyństwo po 40 roku życia i fakt mówiły że ich to odmłodzilo i że jest to takie świadome macierzynstwo ale tam był głównie temat hejtu poruszany, że rówieśnicy pytali czemu babcia go do szkoły prowadzi itd.No właśnie to mnie interesuje. Bo wiadomo jak się uda zajść w ciążę w późnym wieku jak hormony działają jak jest jakby taki nowy początek i efekt odmłodzenia, rozumiem że to wszystko może działać i być jak najbardziej w porządku . A ciekawi mnie jak się czują mamy później jak mają np. 50 czy 50 parę lat a dziecko załóżmy 10 albo i później czy mają dalej siły na to wszystko i zdrowie czy ta więź jest silna z dzieckiem w sensie czy można jeszcze nadążyć ? Ciekawe czy są jakieś badania być może one by coś konkretniejsze go mówiły
Ale hejt jest był i bedzie. Ja też byłam obiektem drwin bo mam na imię Marcelina i wiecznie się śmiano z mojego imienia, wołano Marcelino chleb i wino. Boże jaka zła byłam że siostra mamie podsunęła to imię. Do dziś go nie lubię. I moim dzieciom dałam normalne imiona