D1407
Fanka BB :)
Dziewczyny już świruje. Cykle mam zazwyczaj około 34dni. Dziś jest 41dc. Testy robione 35 i 37 dnia negatywne. 39dnia byłam u ginekologa który po zrobieniu USG stwierdził ze wszystko poza tym ze jeden z jajników ma cechy PCOS (wiem o tym bo jest już tak od ponad 5lat ale przez ostatnie 4lata nie dawał o sobie znać ) jest ok i zalecił badanie krwi którego nie zdążyłam już zrobić bo wracałam za granice. Piersi i sutki bolą mnie tak ze nawet ich dotknąć nie mogę, a ze mam implanty to są tak pełne ze mam wrażenie ze zaraz pękną (nigdy nie miałam tak przed miesiączka). Boli mnie już od tygodnia ‚tak na miesiączkę’ która nie nadchodzi
Mam jednak cicha nadzieje ze to ciąża a nie nawrot PCOS tym bardziej teraz 2 miesiące po ślubie kiedy mieliśmy się zacząć starać i chyba oszaleje jak to będzie powrót tej cholernej choroby :/
Mam jednak cicha nadzieje ze to ciąża a nie nawrot PCOS tym bardziej teraz 2 miesiące po ślubie kiedy mieliśmy się zacząć starać i chyba oszaleje jak to będzie powrót tej cholernej choroby :/