reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża czy nie ciąża?

Dziewczyny proszę o poradę. Parę lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Odstawiłam je w sierpniu. Pierwszy okres po odstawieniu po 35 dniach. Drugi okres po 39 dniach, zaczął się 18 października i trwał do 22 października, z tym że dwa ostatnie dni bardzo skąpo i na brązowo. Dzisiaj 43 dc i okresu brak. Od ok. 2 tyg. lekkie pobolewanie podbrzusza (podobne jak na okres ale dużo słabsze), duże ilości wodnistego przezroczystego lub białawego śluzu (nigdy czegoś takiego nie miałam) i od tygodnia ból sutków (inny niż na okres). 21 listopada robiłam test z krwi Babycheck. Wynik w załączeniu. 23 listopada test z porannego moczu negatywny. 27 listopada też negatywny. W moim miasteczku brak możliwości wykonania bety. Wszystkie badania ok. Wizyta u ginekologa w grudniu.

Załączniki

• IMG_20221122_071052.jpg
    IMG_20221122_071052.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 349
reklama
Te testy z krwi z palca są beznadziejne. Nie bazuj na nich.
Jeśli z moczu porannego testy wykazują negatyw już tyle razy to raczej ciąży brak. A dlaczego nie masz możliwości zrobienia bety w innym miasteczku?

Te testy z krwi często zakłamują. Jeszcze chyba nie widziałam takiego, na którym by nie wyszły 2 kreski.
Moim zdaniem to nie ciąża. Być może miałaś cykl bezowulacyjny i może trzeba wspomóc organizm by wywołać @.

Te testy z krwi często zakłamują. Jeszcze chyba nie widziałam takiego, na którym by nie wyszły 2 kreski.
Moim zdaniem to nie ciąża. Być może miałaś cykl bezowulacyjny i może trzeba wspomóc organizm by wywołać @.
Ja miałam negatywny, a okazało się że jestem w ciąży 🤣

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry