reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża czy jednak coś innego?

reklama
Uff... Całe szczęście!
A zrobiła Ci lekarka badania prenatalne? Czy już za późno?
Niestety na I badania prenatalne jest już za późno ale tak jak w poprzednią ciąże tą również będę prowadziła w tym samym miejscu więc będe miała przeprowadzone chociaż samo badanie USG przez najlepszego lekarza w moim mieście w poprzedniej ciąży konsultował mnie kilka razy uspokajał i wszystko skończyło się dobrze więc mam nadzieje że i tym razem tak będzie a tak naprawde to już mam skierowanie na II badania prenatalne bo to w sumie za chwilkę... na pierwszy rzut "oka" wszystko jest w porządku synek bardzo aktywny jak jego poprzednik, serduszko bije, siusia -nerki pracują więc jest dobrze 😊

A skąd na tym etapie pewność, że synek? Jeszcze wszystko może się zmienić ;-)
Będzie dobrze. Los ma na Was plan. Niech zdrowo rośnie :)

U mnie w 11tc nub był tak wysoko, że byłabym w szoku gdyby opadł.
W mniej więcej 15tc byłam na USG gdzie w tych USG 3/4/5D czy ile to teraz jest widać było wyraźnie jądra.

Nie mogło być tu cudu, że zostanie dziewczynką (mieliśmy potwierdzenie jeszcze NIFTY) - ale moja córka twardo liczyła na to nawet w 39tc :D

w poprzedniej ciąży syn był bardzo nieśmiały natomiast tutaj pierwsze co zobaczyłyśmy w weekend to siusiak wczoraj bylam juz na prywatnej wizycie u mojej lekarki prowadzacej na lepszym sprzęcie i również zostało to potwierdzone 😉 w 16tc to już raczej nic nie odpadnie tymbardziej że narządy wewnętrzne również to potwierdzają 😊

Do góry