reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża???? Czy jakaś choroba ????

witam Zaczne od poczatku :) Okres mialam 27 lipca ale w sierpniu jakos dziwnie bylam zmeczona wiec 23 zrobilam bete <1,2 mysle ok czyli nie jestem powtrzylam test w dniu spodziewanej miesiaczki 27.08 test negatywny wczoraj tzn 4.09 zrobilam test wieczorem pojawily sie 2 kreski wybieglam z lazienki pokazalam narzeczonemu oboje bylismy w szoku ale kreska po okolo 1,5 minuty zniknela zostal po niej slad a jak zdjelam obudowe testu kreska byla jakby przesunieta wiec na tescie zrobily sie jakby trzy kreski choc ta gdzie powinna byc jest ledwo widoczna tak jakby biala kreska cien cienia dzis rano zrobilam test plytkowy i znow ta sama sytuacja kreska bardzo cienka i ledwo widoczna i dzis beta <1,2 okresu nie ma i nie wiem co mam myslec wizyte u ginekologa mam dopiero 12 wrzesnia Co o tym myslicie ?? dodam takze ze slyszalam ze cykl mogl sie przesunac i np zaszlam w ciaze np dzien przed spodziewana miesiaczka ....juz sama nie wiem ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Cykl moze sie przesunac. jesli masz nieregularne cykle.Ja przed ciaza mialam nieregularne cykle i owulacje mialam w dniu miesiaczki.;)
Jednak jak test nie wyszedl w dniu okresu i dalej go nie bylo powtorzylam po 10 dniach test i byly dwie kreski i beta dodatnia.
Nie wymyslaj chorob:)
Nie spotkalam sie ze znikajaca kreske jeszcze hehe
Jednak jesli masz regularne cykle to malo prawdopodobne ze zaszlas w dniu okresu.
Jesli beta jest ujemna to w ciazy nie jestes na pewno.
powyzej 5 to ciaza,
a test nie mogl byc pozytywny a beta negatywna bo beta wczesniej wykrywa ciaze niz test:)
Radze isc do ginekologa jesli okres sie nie pojawi:)
Zycze powodzenia!:)

Hej.
Cykl moze sie przesunac. jesli masz nieregularne cykle.Ja przed ciaza mialam nieregularne cykle i owulacje mialam w dniu miesiaczki.;)
Jednak jak test nie wyszedl w dniu okresu i dalej go nie bylo powtorzylam po 10 dniach test i byly dwie kreski i beta dodatnia.
Jednak jesli masz regularne cykle to malo prawdopodobne ze zaszlas w dniu okresu.
powyzej 5 to ciaza,
a test nie mogl byc pozytywny a beta negatywna bo beta wczesniej wykrywa ciaze niz test:)

no własnie cykle mam ostatnio wgl nie regularne i dzis mnie pani z przychodni natchnela ze moze chora jestem albo zaszlam w dzien badz w dniu spodziewanej miesiaczki wtedy miedzy zaplodnieniem a zagniezdzeniem jest 8-12 dni i dopiero wtedy moze beta podskoczyc nie wiem dziwnie sie czuuje czesto miewam silne bole brzucha mysle ze @ a tu nic ;(

Hej.
powyzej 5 to ciaza,

To test z dzisiaj z rana

Załączniki

• IMAG6456_1_1_1.jpg
    IMAG6456_1_1_1.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 316
Na tym drugim widac kreske ledwo widoczna ale widac.Na tym pierwszym taka dziwna pewnie blad.
hm skoro maszn nieregularne to mozesz miec taka sama sytuacje jak ja:)
Moze sie spozniac i brzuch boli bo boli czesto tak moze na kilka dni przed:)
Powtorz test za kilka dni jak okres nie przyjdzie:)

ale co myslisz ze moglam zajsc w ciaze na dzien przed @ ?albo w dniu spodziewanej @ bo jesli testy pokazuja a beta nie to moze jakas torbiel czy cos mam totalny metlik

ale co myslisz ze moglam zajsc w ciaze na dzien przed @ ?albo w dniu spodziewanej @ bo jesli testy pokazuja a beta nie to moze jakas torbiel czy cos mam totalny metlik
Hm przy nieregularnych cyklach mogłas
Ja zaszlam w dniu miesiaczki:)
Wiec jest taka mozliwosc:)
A te testy jakies dziwne kup jutro jeszcze jeden i zrób i wstaw tutaj bo nie ma takiej mozliwosci zeby test wyszedl pozywtyny a beta naegatywna
Trobiel ? raczej testy tego nie pokazuja one wykrywaja hcg ktora jest wytwarzana podczas ciązy.
Kolezanka miala torbiela a testy jej nie wychodzily pozytywne :)
Ja bym zrobila jeszcze raz test jutro bo te felerne jakies.
Chociaz beta mowi sama za siebie.
Jak nie przyjdzie okres to jeszcze raz test i bete:)
ale za kilka dni
a jak dalej nagatyw to moze idz do ginekologa da cos na uregulowanie miesiaczek:*:*

reklama
no wlasnie myslalam ze poczekam juz do 10 jak @ sie nie pojawi to wtedy zrobie test a do ginekologa mam umowiony termin na 12 dzieki za pomoc :*

Do góry