Ewetka mam wózek tfk twinner twist duo i babu joger citi mini. I jeżeli chodzi o wybór to wszystko zależy od tego jak dużo jeździcie. Tfk jest dla mnie wózkiem fenomenalnym, ale tylko do mementu kiedy mam go spakować do samochodu. Ze względu na trudność w jego składaniu i duże gabaryty po złożeniu, kupiliśmy baby joger. Baby joger w wersji nie gt. Ma dużo gorszą amortyzację, trudniej nim manewrowac i ma mniejsze gondole. Z plusów mały i latwy do złożenia, genialne budy idealnie chroniące przed słońcem. Może w wersji gt jest idealnym połączeniem obu
reklama
Heda
Fanka BB :)
Tkf też jest super...[emoji4] szczególnie ten hamulec. Oba to wozki nie do zdarcia. BJCM jest trochę lżejszy i zajmuje trochę mniej miejsca w bagażniku. Ale.ma ciut gorsza amortyzację przy opcji z gondolami przy spacerowce jest już oki. Tkf ma regulowane podnóżki Ale za to budki od słońca malutkie. BJCM odwrotnie duże budy Ale podnóżki trzeba dokupić. Oba są ok wybierz wizualnie który się bardziej podoba [emoji3]Heda po wielu przemysleniach chcę iść za Twoja radą i kupic wózek spacerowy który posłuży mi od narodzin dla moich chłopaków wiec proszę doradz mi który lepszy baby jogger city mini czy TFK Twin Adventure ??? a może któraś z dziewczyn juz ma doświadczenie odnosnie tych dwoch pojazdów???
Ja mam wersję gt i dla.mnie tylko przy gondolami amortyzacja była kiepska Ale chodziłam po równych chodnikach i przez te 4 mies daliśmy radę. Po przejściu na spacerówke na dolach łóżeczek tylko buja dzieci więc jest spoko. I w wersji gt manewrowanie to Pikuś do wagi dziecka 13 kg robiłam to jedna ręka. Teraz już ciut gorzej panny mają 15 ale nadal jest ok.
Jeśli chodzi o valko to taki wybór z niższej półki. Te 2 wyżej są pancerne i po 2-3latach sprzedaż za dobra kasę a co do valko to nie mam takiej pewności.
Ostatnia edycja:
mama płci męskiej
Ja właśnie też chcę się zdecydować na TFK twinner twist duo w wersji używanej ale u nas w rodzinie nikt nie wie o bliźniakach więc będziemy kupować go aż po narodzinach naszej parki
Heda
Planujecie zaskoczyć rodzinkę [emoji7] [emoji23]Ja właśnie też chcę się zdecydować na TFK twinner twist duo w wersji używanej ale u nas w rodzinie nikt nie wie o bliźniakach więc będziemy kupować go aż po narodzinach naszej parki
Pewnie ich.miny będą bezcenne[emoji33] [emoji12]
mama płci męskiej
Moja siostra cioteczna tak zrobila. Ależ my byliśmy zdziwienie jak ona urodziła. Ale miała wielki brzuch i nie raz przeszlo to przez głowę@Heda Taaaaak pewnie będą wyglądali tak he..he
i jak u ciebie?byłaś u lekarza?Do 8 listopada jeszcze tylko tydzień! I dowiemy się czy moje dwie fasolki mają serduszka !
Ewetka
dzieki dziewczyny za odpowiedzi i zdecydowałm juz nieodwołalnie tfk Twin Trail koniec tematu wózka ufff wkońcu teraz mozna myślec o innych rzeczach
Heda ogladałam wózek w sklepie i budki maja zamki i odpina sie je zeby wydłuzyc i są naprawde super duze wózek naprawde robi wrazenie i jest bardzo dobrze dopracowany i stabilny
Heda ogladałam wózek w sklepie i budki maja zamki i odpina sie je zeby wydłuzyc i są naprawde super duze wózek naprawde robi wrazenie i jest bardzo dobrze dopracowany i stabilny
mama płci męskiej
Ja obecnie nie mam tak dużego brzucha, że ktoś moglby się domyślić a z resztą muszę się jutro zmierzyć, bo sama jestem ciekawa do konca dobrych 10tyg i jeszcze trochę urosnę
Mojego męża siostra zawsze miała ogromny brzuch, a tam tylko jedno dzieciatko...to zalezy też od genow chyba
Etam...niech się zastanawiają
Mojego męża siostra zawsze miała ogromny brzuch, a tam tylko jedno dzieciatko...to zalezy też od genow chyba
reklama
może i tak. Ja z jednym mialam duży,a teraz to już masakra. A jeszcze ok.7 tygodni.Ja obecnie nie mam tak dużego brzucha, że ktoś moglby się domyślić a z resztą muszę się jutro zmierzyć, bo sama jestem ciekawa do konca dobrych 10tyg i jeszcze trochę urosnę
Dziś byłam u lekarza. Szyjka trzyma, wyniki ok. Tylko te obrzęki. No i znów kazal więcej przebywać w łóżku. A ja nie nam na to czasu.
Podziel się: