Oj, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę ze macie już maluchy ze sobą,albo nie będziecie mieć. Ja jestem w 21 tygodniu. Ale czuję się jakbym już mialam rodzić. Po nocach nie mogę spac, na jednym boku dostaję zadyszki, na drugim bolą zebra. I strasznie szybko mecze się. Ale jak nie dziwnie, nie bolą mnie plecy.
reklama
Hej tez tak miałam, wszystko minęło odkąd zaczęłam spać na poduszce ciazowej. Mi dodatkowo dretwialy nogi i ręce - teraz, nie licząc wstawania na siku 3 razy w nocy, jest super może wypróbuj?Oj, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę ze macie już maluchy ze sobą,albo nie będziecie mieć. Ja jestem w 21 tygodniu. Ale czuję się jakbym już mialam rodzić. Po nocach nie mogę spac, na jednym boku dostaję zadyszki, na drugim bolą zebra. I strasznie szybko mecze się. Ale jak nie dziwnie, nie bolą mnie plecy.
No nie wiem, moj sie zasikiwal jak mial za duzego pampera zalozonego, zreszta on mial chude nogi bardzo i nawet w 1 potrafiło mu po udach siku wylatywac. Dopiero jak cialka nabral to z tych 1 nie wylatywalo, a pozniej jakos szybciutko w 2 wszedl bo tamte sie zrobily za male.Ja kupiłam 1, o 0 nawet nie pomyślałam. Jak urodziłam córkę to w szpitalu tylko 2 były i było ok. W domu paczkę 1 zużyłam ale kupowałam potem też 2 już. Więc chyba przy tych małych rozmiarach o numer nie chodzi.
martynka711
Zaciekawiona BB
ze względu na poprzednie dwie cesarki teraz też mnie pokroją. jedno waży 2400 a drugie 2330Dobrze, że masz takiego czujnego lekarza.
A jak waga dzieciaczków? Planowane cc czy sn?
często ktg robią i czekamy do 36 tc.pod koniec września lub na początku października mam mieć cesarke...
Tez ciezko znosilam cała ciaze, tylko kilka tygodni w 2trym bylo ok i pozniej sam poczatek 3trym. Dalam rade tyle tygodni, dasz rade i Ty ciezko jest, ale jaka super nagroda nas wszystkie czekaOj, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę ze macie już maluchy ze sobą,albo nie będziecie mieć. Ja jestem w 21 tygodniu. Ale czuję się jakbym już mialam rodzić. Po nocach nie mogę spac, na jednym boku dostaję zadyszki, na drugim bolą zebra. I strasznie szybko mecze się. Ale jak nie dziwnie, nie bolą mnie plecy.
no musze spróbować. Na siku wstaję 2-3 razy, a do tego również albo drętwienie albo skurcze.Hej tez tak miałam, wszystko minęło odkąd zaczęłam spać na poduszce ciazowej. Mi dodatkowo dretwialy nogi i ręce - teraz, nie licząc wstawania na siku 3 razy w nocy, jest super może wypróbuj?
Moja miała 55 cm i ważyła 3340 g. W szpitalu tylko 2 były.No nie wiem, moj sie zasikiwal jak mial za duzego pampera zalozonego, zreszta on mial chude nogi bardzo i nawet w 1 potrafiło mu po udach siku wylatywac. Dopiero jak cialka nabral to z tych 1 nie wylatywalo, a pozniej jakos szybciutko w 2 wszedl bo tamte sie zrobily za male.
Jak ręce Ci drętwieją to super są te plastry kinetyczne (chyba tak się nazywają). Mi w pierwszej ciąży kuzynka przykleiła bo płakałam w nocy tak mnie nadgarstki bolały. I na tydzień starczało to. Może 5 dbi? Ulga niesamowita!no musze spróbować. Na siku wstaję 2-3 razy, a do tego również albo drętwienie albo skurcze.
reklama
o,taj!za ciebie trzymam kciuki. Już nie długo i będziesz tulić swoi nagrody. Ja wiem że wytrzymam. Muszę. Ja ogólnie to lepej się czuje niż do 20 tyg. Przestali mnie bolac w kroku. Mam chęć coś porobić. No i ostatnią ogólnie nie mam czasu na odpoczynek. Tylko te nocki. Ech, nie jedno to drugie. Aby do przodu...Tez ciezko znosilam cała ciaze, tylko kilka tygodni w 2trym bylo ok i pozniej sam poczatek 3trym. Dalam rade tyle tygodni, dasz rade i Ty ciezko jest, ale jaka super nagroda nas wszystkie czeka
Podziel się: