reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam byłam wczoraj na badaniu i się okazało ze z moich dziewczynek zrobiły się chłopaki teraz już ewidentnie widać jajeczka między nogami.Troche się załamałam bo chciałam dziewczynkę jednego syna juz mamy no ale trudno będę mieć drużynę piłkarska w domu
Pozdrawiam
Bedzie rodzinka.pl wiec na pewno bedzie wesolo :)

reklama
Moja mniejsza córeczka już od 15 h pod ekg wczoraj dr usłyszała jak jej nie rownomiernie bije serduszko. Strasznie się martwie miała robione echo i wyszło, że jej serduszko jest zbudowane prawidłowo i morfologia też w normie.
Ale ekg pokazuje cały czas o nie równym biciu serduszka. Zastanawiaja sie nad przwozem jej do innego lepszego szpitala już tak bym chciała wiedzieć co i jak a lekarze nadal nic nie mówią miała któras z Waszych pociech problemy z arytmia ?

Moja mniejsza córeczka już od 15 h pod ekg wczoraj dr usłyszała jak jej nie rownomiernie bije serduszko. Strasznie się martwie miała robione echo i wyszło, że jej serduszko jest zbudowane prawidłowo i morfologia też w normie.
Ale ekg pokazuje cały czas o nie równym biciu serduszka. Zastanawiaja sie nad przwozem jej do innego lepszego szpitala już tak bym chciała wiedzieć co i jak a lekarze nadal nic nie mówią miała któras z Waszych pociech problemy z arytmia ?
Trzymam ✊ kciuki żeby wszystko było dobrze i tylko na strachu się skończyło

Witam byłam wczoraj na badaniu i się okazało ze z moich dziewczynek zrobiły się chłopaki teraz już ewidentnie widać jajeczka między nogami.Troche się załamałam bo chciałam dziewczynkę jednego syna juz mamy no ale trudno będę mieć drużynę piłkarska w domu
Pozdrawiam

a ktory to tydzien ? Bo ja to juz wyprawke kompletuje i bym sie zdziwila jakby moim dziewczynkom cos wyroslo miedzy nogami....:p ja mam juz dwoch chlopcow wiec....8-)

Tak mój syn miał już w brzuszku, a potem spędził prawie dwie doby na obserwacji ż tego powodu, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Trzymam kciuki aby i tu tak było.

Dobra wiadomość dotycząca niesmaku w ustach , ze u mnie mija ( 15 tydz ) . Niestety nie moge sie tym cieszyc tak jak bym chciala bo zamiast tego wskoczył następny problem. Wczoraj wylądowałam na ostrym z krwawieniem i balam sie juz najgorszego, ale naszczescie z dziecmi, łożyskiem, szyjka itp wszystko Ok. No ale antybiotyk bo zle wyniki moczu i juz profilaktycznie Luteina. Achhh
Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
Hej dziewczyny :-)
@E W E L I N A ja używam medela swing maxi i jest super. Odciągam metodą 7-5-3 i mleczko ciągle mam w nadmiarze i mrożę. Trzymam kciuki żeby z córeczką było wszystko dobrze ❤
@Agulula111 dzięki, dobrze. Tylko odkąd wróciłysmy w niedzielę do domu, to kompletnie brakuje mi czasu na wszystko. Bez pomocy chyba bym się wykonczyła fizycznie i psychicznie. W szpitalu byłam z nimi sama prawie tydzień, to płakałam z niewyspania. Na dłuższą metę to mozna pomarzyć. A w domu najgorsze jest nocne odciąganie. Głowa leci w każdej chwili :-) ale dziewczyny są tak słodkie i kochane że wszystko mi wynagradzają ❤❤❤ a co u Was?
Moje małe zmory
11503257_IMG_20180419_085245.jpg

Załączniki

• 11503257_IMG_20180419_085245.jpg
    11503257_IMG_20180419_085245.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 659
Do góry