reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

@Ola__28.12 a pytałaś lekarza o te skurcze?
Tak pytałam. Mowi, że to nie jest nic groźnego i, że jak to będą skurcze zwiastujace poród to bedę o tym wiedziała, bo będą bolesne i cykliczne.Te są podobno w normie ale nadal mam brac luteinę i msgnez. To dziwne uczucie parcia na dole i twardy brzuch to te moje dwa klopsy sporych rozmiarów.Powiem Ci że jakoś nadal nie jestsm spokojna. Może to taki dzień po prostu i reakcja na zmianę pogody...Ciekawe co powie Twój lekarz.Koniecznie daj znać.

reklama
Dziwny ten lekarz ja na wizycie w piątek jak byłam (32t4d) pani doktor chciała pisać już skierowanie do szpitala tylko że chyba zobaczyła przerażenie w moich oczach i stwierdził aaaa to może za 2tyg na następnej wizycie. Ale jak się umówię teraz w czwartek z tym lekarzem to nie będę od niej brała skierowania.
I tak sama myśl wywołuje u mnie ból brzucha taki że muszę iść zaraz do WC... :errr:
Moja pani doktor mówi że jak wszystko jest o.k to nie ma potrzeby dawania mi skierowania wcześniej. Ciąża 2k2o i bez komplikacji poki co.Zobaczymy jak to będzie. Wizyty mam co 2 tygodnie wiec liczę na to że jak coś się będzie działo to i tak mnie do szpitala wyśle. Mam totalny mętlik w głowie od myślenia o tym wszystkim, a co lekarz to inne działania:) Muszę się przede wszystkim uspokoić;)

Tak pytałam. Mowi, że to nie jest nic groźnego i, że jak to będą skurcze zwiastujace poród to bedę o tym wiedziała, bo będą bolesne i cykliczne.Te są podobno w normie ale nadal mam brac luteinę i msgnez. To dziwne uczucie parcia na dole i twardy brzuch to te moje dwa klopsy sporych rozmiarów.Powiem Ci że jakoś nadal nie jestsm spokojna. Może to taki dzień po prostu i reakcja na zmianę pogody...Ciekawe co powie Twój lekarz.Koniecznie daj znać.

Na pewno go zapytam. Też czuje taki ucisk w dole brzucha i dziś nawet dość mocno bolą mnie pachwiny...

Cześć dziewczyny czytam wasze forum od pewnego czasu aż w końcu postanowiłam dołączyć jestem w 29 tyg ciąży 2k2o, moje maluchy to Staś i Hela no i będąc w ciąży bliźniaczej już nieraz przekonałam się że jednak faktycznie jest to ciąża podwyższonego ryzyka

Dzień dobry Dziewczynki :)
Ja już od 6:00 się kręcę ale ogółem noc zleciała mi dobrze jedynie co to przy obracaniu się z boku na bok czuła taki dyskomfort ale ogółem żadne inne dolegliwości mi nie dokuczały.
Życzę Wam spokojnego dnia, jeśli któraś ma wizyty to powodzenia dziewczynki :wink:

Cześć dziewczyny czytam wasze forum od pewnego czasu aż w końcu postanowiłam dołączyć jestem w 29 tyg ciąży 2k2o, moje maluchy to Staś i Hela no i będąc w ciąży bliźniaczej już nieraz przekonałam się że jednak faktycznie jest to ciąża podwyższonego ryzyka
Hej :)
Fajnie, że dołączyłaś. Ogólnie jak się czujesz? Wszystko ok? :)

reklama
Dzień dobry Dziewczynki :)
Ja już od 6:00 się kręcę ale ogółem noc zleciała mi dobrze jedynie co to przy obracaniu się z boku na bok czuła taki dyskomfort ale ogółem żadne inne dolegliwości mi nie dokuczały.
Życzę Wam spokojnego dnia, jeśli któraś ma wizyty to powodzenia dziewczynki :wink:
Hej :) Ja mam dziś wizytę po południu. Wieczorem dam znać co i jak. Przed wyjściem zrobię też sobie zdjęcie, bo wiecie te "domowe" ciuszki to mało reprezentacyjne :D

Do góry