reklama
My dzisiaj wózek odebralismy,wszystko gotowe,w sobotę jeszcze muszę łóżeczka przygotować a w niedzielę do szpitala i w poniedziałek cesarka, ojej już się zaczynam stresować czy wszystko będzie ok, no a wam dziewczyny życzę obyscie wytrzymały jeszcze parę tygodni
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Fanka BB :)
Lekarze czekaj aż się samo zacznie. Mój prowadzący mówi że max tydzień od odejścia wód. I że wszystko jest pod kontrolą dzieci duże i na sterydach więc jak coś to dzieciaki są gotowe.
Hejo
Heda ciesze się ze sterydy zdążą zdziałac. Kiedy mija tydzień? Trzymam kciuki.
Suelen a ty jak się masz?
Sikorka tez jestem ciekawa wózka. My się zdecydujemy chyba na JEFO FYN DUO. Ale ciągle kusi mnie BEBETTO ze względu na kolory...
Sikorka tez jestem ciekawa wózka. My się zdecydujemy chyba na JEFO FYN DUO. Ale ciągle kusi mnie BEBETTO ze względu na kolory...
Tak on wygląda kolor to taki jasniutki szary,Pan w sklepie mówił,ze bebetto będzie miał nowy model tych wózków tylko że beda droższe o 500 zl (pod spodem będą mieć te skórzane misy) nawet zwinnie się nim skręca,zobaczymy jak w praktyce będzie się spisywal, jeju dziewczyny jeszcze sobota i niedziela i juz będę tulic 2 małe istotki,jak to szybko zlecialo, jestem pełna obaw jak to będzie,mam nadzieję ze w szpitalu położne dużo pomagają
Heda
Wody odeszły w poniedziałek w nocy. Od rana brzuszek boli więc może coś się zaczyna...Hejo
Heda... nie wiem czego Ci życzyć... wytrwac do poniedziałku czy abyś juz zaczęła rodzic. Ale napewno tego aby wszytko bylo dobrze Rozumiem ze będziesz rodzic SN.
Sikorka bardzo zgrabnie wygląda. Kurcze mam teraz dylemat. ale to nic mam jeszcze trochę czasu.
Za to Tobie zazdroszczę ze to juz zaraz będziesz mogła przytulic maluszki
Sikorka bardzo zgrabnie wygląda. Kurcze mam teraz dylemat. ale to nic mam jeszcze trochę czasu.
Heda
Poród ma być sn, o ile się uda, i marzy mi się przed niedzielą by mąż mógł być z nami... Zawsze to będzie na kim się wyrzyć w trakcie....Heda... nie wiem czego Ci życzyć... wytrwac do poniedziałku czy abyś juz zaczęła rodzic. Ale napewno tego aby wszytko bylo dobrze Rozumiem ze będziesz rodzic SN.
reklama
Heda w takim razie trzymam kciuki za sobotę ohh nie mogę się doczekać sama.... będziemy czekać niecierpliwie. A jeśli mogę zdradzić... 50 przysiadow przy parapecie i przyjaciółka urodziła tym sposobem dwa razy w dni które planowała ale nic nie sugeruje
Podziel się: