Bulkaasia Twoj też jest fajny. My wybierając wózek 1za2 chcieliśmy aby żadne z dzieci nie było pod spodem-ogólnie to bym chciała żeby były obok siebie ale nie wjadę takim do sklepów a nie lubię być zalezna od ,,kogos" (czytaj Tesciowa ). A w tym wózku jest o tyle fajnie ze są prawie na identycznych wysokosciach- ta dalsza jest ciut wyżej przez co myślę że będę lepiej to drugie maleństwo widziała. Jego dlugosc wynosi 155cm wiec tez nie jest zle (jak mowia niektórzy będę jezdziala pociagiem) i tez cena jest przystępna bo 3w1 kosztuje 2400 a nie jak co niektóre 3 tys 2w1 lub nawet 5tys za taki bo też widziałam
reklama
Trójpaczek
Fanka BB :)
Hej. Ja mam złe wieści, wszystko było ok przez całą ciążę, na nic nie mogłam narzekać no a dzisiaj trafiłam do szpitala. Zaczęło się od tego że dwa dni temu miałam wydzieline taka różowa, jakby śluz z krwią a wczoraj brzuch od dołu mi ciągnęło, dlatego przyjechałam na izbę przyjęć. Szyjka która miała 3 lutego 4.2 cm ( niby) skróciła się do 1.5 cm :-\ Co do zakupów, cieszę się że większość już kupiłam bo nie wiadomo czy nie będę musiała leżeć do końca ciąży. A jestem dokładnie w 29+3 tc. Wyszło tak nagle, żadnych skurczy, delikatny ból podczas chodzenia. Jedna jest bardzo nisko, dlatego tak szybko wyszło z tą szyjka :-( Także dziewczyny uważajcie na siebie, w ciąży bliźniaczej to jest jednak duże ryzyko :-( w co ja nie wierzyłam.
malinowa92
Kochana mocno trzymam kciuki za ciebie i za maleństwa! Uważamy na siebie a widzisz jak wychodzi nie raz :/ to ryzyko właśnie najgorsze dokładnie całe szczęście, że masz już zakupyHej. Ja mam złe wieści, wszystko było ok przez całą ciążę, na nic nie mogłam narzekać no a dzisiaj trafiłam do szpitala. Zaczęło się od tego że dwa dni temu miałam wydzieline taka różowa, jakby śluz z krwią a wczoraj brzuch od dołu mi ciągnęło, dlatego przyjechałam na izbę przyjęć. Szyjka która miała 3 lutego 4.2 cm ( niby) skróciła się do 1.5 cm :-\ Co do zakupów, cieszę się że większość już kupiłam bo nie wiadomo czy nie będę musiała leżeć do końca ciąży. A jestem dokładnie w 29+3 tc. Wyszło tak nagle, żadnych skurczy, delikatny ból podczas chodzenia. Jedna jest bardzo nisko, dlatego tak szybko wyszło z tą szyjka :-( Także dziewczyny uważajcie na siebie, w ciąży bliźniaczej to jest jednak duże ryzyko :-( w co ja nie wierzyłam.
Ania121986
Zaangażowana w BB
Trójpaczku najważniejsze, że jesteś w szpitalu i w razie gdyby się coś działo lekarze zareagują natychmiast. Niestety chyba większość kobiet w ciąży bliźniaczej (tak mi się wydaje) ostatnie tygodnie spędza w szpitalu, bo tak jest po prostu bezpieczniej.
Heda
Trójpaczek to nie fajnie... Przy 1,5cm jest jeszcze szansa na szew lub paser dobrze że trafiłaś do szpitala napewno lekarze coś wymyślą. Odpoczywaj teraz i napewno wszytko się poukłada.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trójpaczku, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. Wytrzymaj jeszcze trochę, dobrze, że szybko znalazłaś sie w szpitalu. Wypoczywaj i niczym się nie martw. Za jakiś czas nie będziesz pamiętać szpitala, ale jak je tulisz i jak się pierwszy raz uśmiechają :-)
Trójpaczek
Dziękuję wam bardzo :-* jesteście kochane :-) jak narazie daje radę.
reklama
lile
Trojpaczku, tak sobie mysle, ze z ta szyjka to bez paniki. Mi na IP tez mierzyli i wyszlo im sporo mniej niz wczesniej i pozniej na normalnych wizytach. I tez mnie zostawili, glownie dlatego ze sie bali. Dobrze, ze podali sterydy, na wszelki wypadek :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: