reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witaj Bubusia :) też mam ten rodzaj ciąży :)

3jgxkw7iwtw0d6y7.png

A jak znosiłyście/ znosicie pierwszy trymestr? Bo ja mam wszystkie skutki uboczne duphastonu i ledwo daje radę wstawać z łóżka....
Ja to na początku miałam mega apetyt na jedzonko i byłam głodna hehe później na śniadanie jadłam ledwo sam chleb z masłem, nie to ze było mi niedobrze, bo tego nie doświadczyłam , ale jakoś jedzenie mi nie szło:D raz miałam dzień gdzie kręcilo mi się w głowie a tak pozatym to teraz doszły bóle rozciągającej się macicy i podbrzusza. Wiec tfu tfu mogę śmiało powiedzieć, ze puki co moja ciaza bezobjawowa

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszym trymestrze miałam lekkie plamienia, które po jakimś czasie przeszły i odpukać nie powróciły do tej pory. Zachcianek jak i jakichkolwiek typowych dla ciąży dolegliwości brak :)

3jgxkw7iwtw0d6y7.png

reklama
Zazdroszczę :) mam nadzieje, że u mnie wkrótce też wszystko ustapi... ja wymiotuje przy każdej zmianie pozycji na stojaca, a jesc musze co 2h, bo inaczej mój żołądek również wariuje..

Do góry