reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Kamiladon powodzenia, juz niedlugo przytulisz swoje maluchy.
Ja dzis po kontroli dzis koniec 33 tygodnia, szyjka jeszcze 2,5 cm, dziewczynki maja po 2100 i 1750 druga.
Planuja mi cesarke dopiero na 12 pazdziernika, chyba ze sie wczesniej cos samo ruszy.
Przeraza mnie termin 12 pazdziernika bo chyba mnie rozsadzi do tej pory, ja juz teraz sie masakrycznie czuje, bo dziewczynki upodobaly sobie moj zoladek i tak na niego uciskaja ze mnie caly czas muli i boli.

reklama
Marluna jeszcze troszeczkę i dasz radę! Warto się przemęczyć dla dobra maluszków, bo każdy dzień w brzuchu mamy jest dla nich na wagę złota.
Ja już bym chciała być w Twojej sytuacji, ale nic trzeba czekać.
A masz już wszystko kupione i torba do szpitala spakowana? :)

164342"]Hej dziewczyny jak obiecałam to piszę.

Tp: 18.10 poród 7.09 czyli 34+2 tc
Zosia 1980g pkt agpar 8/8/8/8
Tymek 1950 pkt agpar 7/7/7/8
Poród przez cc ze względu na rozwijającą się cholestaze -ryzyko dla dzieci rosło.
Widziałam je tylko chwilę wczoraj, a dziś czekam na męża który mnie zawiezie na neonatologi. Wczoraj dostały mojej siary dziś tez mlam ściągnąć te kilka ml. Więcej na razie nie mam..wiem ze wczoraj oddychaly same I w sumie w tych i kubatorach to się grzaly. Jak będę miała dziś zdjęcie to wam pokaże. Ja ogólnie po morfina przysypiam

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry