reklama
margaret870
Fanka BB :)
Kachna masz dzielne maluszki będzie dobrze, nie denerwuj się mleczko będzie i maluchy szybko nabiorą sił, życzę wam duuużo zdrówka
ewka_111
Fanka BB :)
Kachna śliczne bąbelki!!! ♡♡♡ do laktatora tylko spokoju potrzeba pamiętaj!!! A na pewno dasz rade - a jak na tak wczesna ciążę to i tak bardzo duże te Twoje maluszki!!! Siły, siły i jeszcze raz siły na każdy kolejny dzień Tobie i Twoim szkrabom życzę!!!
Kachna gratuluję. Cudne te twoje "tygryski" i przede wszystkim duże jak na 30 tydzień. Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze z nimi. Zobaczysz niedługo z respiratorów przejdą na cpap a później już same będą oddychać. Potrzeba tylko trochę czasu i cierpliwości rodziców. Wiem, że napewno już byś chciała je przytulać, brać na ręce itp. Zobaczysz że lada moment będziesz mogła ich kangurować, a zanim to nastąpi mów, czytaj, śpiewaj im przez okienko i jeśli lekarze pozwolą to dotykaj ich. Wcześniaki bardzo potrzebują obecności rodziców.
Patrząc na twoje maleństwa sama przypomniałam sobie jak 2 lata temu moje szkraby tak leżały
Patrząc na twoje maleństwa sama przypomniałam sobie jak 2 lata temu moje szkraby tak leżały
reklama
Dzisiaj tygryski już dostały moje jedzonko ( siare) przyszła bardzo fajna laktacyjana i mi to sprawnie pokazała jak ściągać ręcznie, laktatorem będę pobudzać laktacje. Już od wczoraj mogliśmy ich dotykać. Dzisiaj miały zmianę na cepapy ale jeszcze nie wiemy jak poszła próba dowiemy się wieczorem. Dzisiaj też zaniose im pieluszki z moim zapachem żeby go czuły więc teraz noszę je pod biustonoszem.
Podziel się: