reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tu fenoterolu nie stosują...
Chyba ze w ostateczności.
Póki co to uspokoiło się trochę...

Mam nadzieje ze do świąt pójdę do domu

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

patuska Trzymam za Was kciuki!

Ja się jednak muszę wypisać z forum dla bliźniaków. Na dzisiejszej wizycie okazało się, że jeden z pęcherzyków się wchłonął. Także mamy jedno bijące serduszko.
Ale będę do Was zaglądać ;)
Pozdrawiam

Patuska leż zatem spokojnie i się nie stresuj a na pewno będzie dobrze. Ale co z tym krążkiem? To przez to ze się zsunal pojawiły się skurcze?

Dużo zdrówka magart :)

Patuska dla ciebie również, leż i się nie stresuj ;)

Dziś byłam w szkole rodzenia i położna zrobiła mi krótkie ktg, nie mogła namierzyć łobuzów na początku. W koncu znalazła jednego nisko po lewej stronie brzucha, no i szuka drugiego...szuka szuka i przycisnęła trochę brzuch od góry znalazła go nad pępkiem ale jak przyłożyła ktg to zaczą ją kopać po ręce :p hehe tak mi się śmiać chciało,mały chroni swoją prywatność :p

reklama
Magart Kochana tak się zdarza czasami. Mój jeden pęcherzyk tez miał marne szanse na życie. A tu już połowa... lepiej z dwojga złego na tym etapie niż potem. Mniej powikłań...

A co do krążka...zsunal się i naciskał na ściany w pochwie i od tego skurcze się zaczęły. Założyli go powrotem i ustąpiły. Tylko w trakcie zmiany pozycji do spania się napina brzuch ale nie tak jak ostatnio

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Do góry