reklama
Witaj! Ja juz w 22 tc ciąża bliźniacza dwuowodniowa dwukosmówkowaWitam tez bede mama bliźniąt, moje to jednojajowe jednokosmowkowe Dwuowodniowe. jak sie czujecie i który tydzień ?
Para
W którym tygodniu poczułaś ruchy ? I czy to twoja pierwsza ciąża ?
Ja juz od 15 tc czułam pierwsze smyranie.
Przy bliźniakach to różnie jest. I dużo zależy od położenia łożyska.
Ja juz sie doczekać nie moge az poczuje ruchy
To jest tez moja poerwsza ciaza. Dowiedziałam sie ze blizniaki przy 1 usg w 12 tygodniu. Dopiero co oswoiłam sie z myślą ze jestem w ciąży i bede miała dziecko a tu nagle szok bo jest ich 2 ale teraz sie cieszę tylko martwię sie jak ja dam rade i jak ich ropoznam hehe
Ciagle sie zastanawiam nad pokojem dla nich powiedz mi czy beda twoje w jednym łóżeczku cxy osobno? Ja myślałam, ze na początku beda razem a pozniej złożymy 2 łóżeczko i beda oddzielnie.
To jest tez moja poerwsza ciaza. Dowiedziałam sie ze blizniaki przy 1 usg w 12 tygodniu. Dopiero co oswoiłam sie z myślą ze jestem w ciąży i bede miała dziecko a tu nagle szok bo jest ich 2 ale teraz sie cieszę tylko martwię sie jak ja dam rade i jak ich ropoznam hehe
Ciagle sie zastanawiam nad pokojem dla nich powiedz mi czy beda twoje w jednym łóżeczku cxy osobno? Ja myślałam, ze na początku beda razem a pozniej złożymy 2 łóżeczko i beda oddzielnie.
My będziemy mieć dwa łóżeczka od razu. Zobaczymy jak maluchy będą chciały spać. Chcemy zbudować dla każdego z nich swoją małą przestrzeń...mimo że bliźnięta to jednak dwie osoby. Ale myślałam jak Kachna ze najpierw razem a na drugim przewijak albo ewentualnie kiedy jedno będzie spać a drugie grandzic żeby sobie nie przeszkadzały. W każdym razie dwa łóżeczka.
Ty w 12tc ja w 6 dowiedziałam się w ogóle o ciąży pojedynczej z taką się oswoilismy po 4 latach walki a w 8 trafiłam do szpitala a tam mówia ze będzie dwójką [emoji3] To był hardcore
Ty w 12tc ja w 6 dowiedziałam się w ogóle o ciąży pojedynczej z taką się oswoilismy po 4 latach walki a w 8 trafiłam do szpitala a tam mówia ze będzie dwójką [emoji3] To był hardcore
reklama
Podziel się: