reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Też planuje je kupić :)
A co do wstawania to znam ten ból, najgorzej w nocy jak idę pokulona to uważam zeby głową nie przydzwonić w drzwi :p

reklama
Ja na calej długości łóżeczka, gdy dzieci spały razem, włożyłam zwinięty ręcznik
Złożony ale w jaki sposób? Po długości na dwa czy na więcej?

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Witaj mamadla2 U mnie obecnie zaczął się 30 tydzień ale ostatnio miałam duże problemy bo dzieci chciały już się urodzić i dwa tygodnie była walka o zatrzymanie Porodu którego nie czułam. Wtloczyli w nas mnóstwo leków i założono mi szew McDonalda. Teraz lezymy w domu. Mam nadzieję, że wytrxymamy do 36 tygodnia.

Witaj mamadla2 ☺
U mnie dziś zaczął się 36 tc także już coraz bliżej końca. U mnie ciąża dwuowodniowa dwukosmówkowa. Prawdopodobnie parka :D
W 33tc trafiliśmy do szpitala na póltora tygodnia ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem. Skurcze występowały dosyć często co 7-9 minut ale nie były bolesne. Na ktg dochodziło do 90% Dostałam sterydy na płucka i inne leki. I powstrzymywali skurcze przez 96 godzin - podawali atosiban, gdzie nie mogłam wstawać tylko leżeć. Na szczęście unormowało się i jesteśmy od półtora tygodnia w domu. Leże ale jest coraz ciężej
A Ty mamadla2 w którym tygodniu jesteś? Jak się czujesz?

Kachna wierze że dacie radę do 36 tc. Trzymam kciuki ☺ odpoczywaj będzie dobrze :)

Hej @kachna84 i @Justa_podwójne szczęście
Trzymam za was kciuki aby wszystko skończyło sie dobrze :)
Ja jestem właśnie w 15 tygodniu i jest wszystko dobrze, od kilku dni boli mnie strasznie głowa ale moze to przez ciśnienie nie wiem. U mnie prawopodobnie dziewczynki ale nie jest to jeszcze 100% wizytę mam 30 marca i mam nadzieje juz lekarz potwierdzi :)

reklama
Do góry