reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Mam wizytę 6 kwietnia to już okolice 20 tygodnia będą więc zapytam. Mam wrażenie, że przez to, ze ciąża jest jednokosmókowa lekarze w ogóle zapominają o normalnym trybie prowadzenia ciąży i skupiają się tylko na tym jednym aspekcie. No cóż.

Poza tym okazało się, ze mam wodonercze? Czy coś takiego. Poszłam do gastrologa, żeby mi coś pozwoliła brac na refluks bo mam dość silny. Opisałam jej objawy to stwierdziła, że to może być dodatkowo kamica nerkowa i robiłam dziś usg jamy brzusznej, i okazało się, ze to jeszcze coś innego. Podobno to niegroźnie, tylko trzeba monitorować czy infekcji nie będzie.

Trzymam kciuki za wszystkie mamy :)

Ostatnia edycja:
Dobrze że u was dziewczyny już się uspokoiło :-)
Mnie nerwy tłukły cały weekend,ale po dzisiejszej wizycie już spokój :-)
Chłopaki rosną prawie równo jeden 936g drugi 906g. Poprzekręcały się główkowo i miednicowo, skończyliśmy 26 tydz.

Justa a jak masz ułożone maluszki? Będziesz rodzic SN czy CC?

Kachna to jeszcze sporo musisz wylezec wiec lez i się nie stresuj ;)

reklama
Do góry