reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Męczą mnie dzisiaj skurcze:-(. Próbuje je opanować od 11 i 2 nospy tak średnio zadziałały- niby ciut zelżyły ale jeszcze czuje co nieco. Myślałam ze sen mi pomoże ale ni hu hu zasnąć tez nie mogłam- jestem ledwo żywa....:-(

...podejrzewam ze przejadłam się smakołykami....czy to możliwe żeby mieć od tego skurcze?

reklama
a ja uważam ze to możliwe, bo raz w ciąży miała zachciankę na McDonalda i myślałam że po tym ich żarciu urodzę! Miałam mega skurcze, brzuch mi stawał dęba!! Coś okropnego! Na szczęście wzięłam Nospe forte i przeszło_Od tamtej pory z Mc'a tylko kawa wchodzi w grę.

też trzymam kciuki! :) odezwij się, jak tlyko będzie cosik więcej wiadomo :)

a ja muszę Wam przyznać, że trochę nas gin wystraszył... jestem w 23tc, a powiedział, że możliwe, że nie dociągnę tak daleko, jak prognozował, że mozliwe, że będziemy rodzić już w okolicach 29tc... to miesiąc wczesniej, niż miało być!
Elizka chyba zauwazyła, że cos sie dzieje, a jak jej zaproponowaliśmy, żeby zaproponowała imię dla siostrzyczki, strasznie się ucieszyła! :) powiedziała, że to będzię jej ulubiona siostra, jesli tylko ja nazwiemy tak, jak ona sobie wymarzy. Powód... no, trochę dziwny, ale cieszy mnie choc trochę radości z jej stony.
Ale mamy juz postanowione :) w naszej rodzinie powitamy Łucję, Ingę i Alberta :) tak, Inga to pomysł Elizki, wg mnie jest wspaniały! :)

edit: a co do żarcia z MCDonalda - zawsze uwielbiałam, a w ciąży mam taki wstręt! Naprawdę :D za to ciągle jadłabym rodzynki, których ormalnie nie cierpię :D

Ostatnia edycja:
MM, Małgon- dzięki dziewczyny:);-) mozliwe ze tymi słodyczami poprostu zapchalam jelita i zoładek stad najpierw mdłości a potem skurcze:( Raz tak mialam- cos mnie zapchało i mialam skurcze- ale wywnioskowałam ze to od jelit.

Yenefer- no ja już we wszystko wierze...obudziłam się w super stanie a po tych krówkach i śniadaniu było przeciwnie... :tak:

Stevensonova- imiona faktycznie trafione w 10:):-)....a terminem porodu sie nie martw bo to normalny dla trojaczków. I nie martw sie na zapas bo wszystko będzie oki:)

Szyjka z 34mm na 31 mm więc jest dobrze.Dziewczynki 600g (24tc) i 552g (23 i 1tc)
Widziałam cipuszki:)) Są duże i zdrowe,wierciuchy:)))
Niestety nie było mojego gina i musiałam iśc do jakiegoś idioty który wypisał mi źle recepte na luteine i zamiast zapłacić 3,60zł chcą w aptece 30zł.
Wyjechał mi h*j z matką polką!! A ***** mu do tego -gówniarz!!
Mam brać luteina 2x2,nospe 3x1,2,magnez 3x1,żelazo 2x2 i na żylaki jeszcze coś:/ i oczywiście witaminki więc garść leków:dry:
Nastepna wizyta i usg 26 stycznia

Acha i schudłam 1 kg więc jestem na zero:szok:

Kochane napiszę do Was później bo teraz wracamy do domku:)))

reklama
Do góry