reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

no no stevensonowa, jakie fajne zaskoczenie - ale mąż będzie miał babiniec :)

A wiesz że wielu facetom podoba się imię Natasza? To chyba przez Nataszę Urbańską, bo wiadomo można na niej miło zawiesić oko.
Ja stawiam na Tosię :)))

reklama
Stevensonowa: ja też uważam, że Tosia najbardziej pasuje do pozostałej trójki:)
Poziomki: daj znać co Ci tam gin dzisiaj powie.

Stevensonova mi też podoba się Tosia :) Moja mama wczoraj tez zapytała, że może druga to jednak będzie dziewczynka :) Jakby coś to byłby Tymon i Pola :)))
Dziewczyny juz odliczam dni i godziny: CC mam zaplanowane na piatek na 9:00 rano, o ile nie będzie nagłych przypadków na bloku operacyjnym... Wyniki mam w normie, najważniejsze jest to, że prawie cofnęła mi się cholestaza :)
Poziomki ja też czekam z niecierpliwością!

Milego dnia :)

Ojj... rozpakowane Mamusie, będę Was zasypywać pytaniami :tak:
rainmanka planowane jest zewnątrzoponowe...

Przejrzałam dzisiaj torbę z ciuchami maluchów, którą spakował mój J. i muszę przyzać, że spisał się na medal :) jedna mała wpadka - zamiast ręczników dla maluchów spakował pokrowce na przewijak :)

Małgoń ja rownież trzymam kciuki :) i silnego znieczulenia zycze,żebyś nic nie poczuła ;)
z tymi pokrowacmi to rzeczywiście wpadka, ale w szpitalu potrzebujesz ręczników kąpielowych dla maleństw?

reklama
Dzieki dziewczyny, postaram się dać jak najszybciej znać!
nie wem czy potrzeba tu ręczników, ale wolę mieć swoje, najwyzej wrócą nitknięte :)

Do góry