reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Mi osobiście bardziej od Marcela podoba się Leon, ale Marcela wymyślił mój J. i jemu się super podoba, wiec niech chłopak ma swój wkład:-D poza tym już się przyzwyczailiśmy, wiec nie wyobrażam sobie innych.. chociaz znajomi mówią, że po urodzeniu czasem się zmienia, ale szczerze wątpię...

hej, dziewczyny, czworopak z tej strony :D
wiecie, jaka niespodziaka? byłm dziś u ginekologa i okazało się, że czekają nas jednak dwie dziewczyny i chłopak ;) W końcu powiercili się tak, że mamy 98% pewność :D no i z Łucji, Alberta i Ignasia/Witusia zrobili się nam Łucja, Albert i ??? :)

Typy mojego K. to Anetka lub Natasza, ja walczę o Różę, Sarę lub Tosię :)
co Wy na to? :)

ale, jejku, ale szok :D a podobno już było bardzo prawdopodobne... :D

Ostatnia edycja:
Mi sie bardzo podoba Sara i Natasza

Małgoń ja wymyśliłam Hanię i chciałam Jurka a mój mąż powiedział że nie mogą być dwa imiona moje i miał być Sebastian.
A jak zobaczył maluchy to stwierdził że mały wyglada na Jerzyka i koniec :) Więc zmienia się :)

To tak jak u nas i wyszło sprawiedliwie bo każdy wybrał imię:)

Stevensonowa- niech każdy wybierze po jednym akurat jest Was troje z Elizka:):) hi hi

U nas wybieranie się nie sprawdziło bo imię musi pasować do malucha i dopiero jak się patrzy na dzidziusia to się wie:))

Stevensonowa dobrze że ilość jest bez zmian:-D

Małgoń i wtorek nam już zleciał:))

stevensonowa mi się podoba Tosia i Natasza
U nas też każdy wybrał imię, jest sprawiedliwie i chyba się już nie zmieni
Małgoń od jutra to już w godzinach możesz odliczać ;)

reklama
Wiadomo że każdy wybiera imię jakie jemu sie podoba ale jesli chodzi o moje zdanie to mi z tych propozycji podoba się Tosia :)

Poziomki cieszę sie ze wszystko wyszło dobrze :)

Dbajcie o siebie wszystkie :)

Do góry