reklama
M_imi
Fanka BB :)
Super waga! Moi mieli po tyle (praktycznie dokładnie tak samo!) po urodzeniu w 36+6.Donoszę, że dzieciaki rosną i nadal siedzą w brzuchu chłopak 2980g, dziewczę 2640g
Dziś 36+1
agaaataaaa
U mnie dopiero 25+4. W środę.na wizycie ważyły chłopaki 756g i 725g.
Agnieszka Pe
podziwiam!!! Ja bym się już chyba z łóżka nie podniosłaDonoszę, że dzieciaki rosną i nadal siedzą w brzuchu chłopak 2980g, dziewczę 2640g
Dziś 36+1
Hehe nie jest az tak źle ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów żebym w plenerze nie urodziłapodziwiam!!! Ja bym się już chyba z łóżka nie podniosła
agaaataaaa
Nie strasz ja już mam takie problemy ze spaniem, nie mogę na prawym boku bo bolą mnie zebra, chyba jeden chłopak tam mi się wbija bo właśnie gdzieś tam sobie siedzi i chyba czasem sobie kopie w wątrobęHehe nie jest az tak źle ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów żebym w plenerze nie urodziła
Hehe małe bestyjkiNie strasz ja już mam takie problemy ze spaniem, nie mogę na prawym boku bo bolą mnie zebra, chyba jeden chłopak tam mi się wbija bo właśnie gdzieś tam sobie siedzi i chyba czasem sobie kopie w wątrobę
Agnieszka Pe
Moi się urodzili 2320 i 2440. Więcej bym nie uniosła
Tak Ci się wydaje przeglądałam wątek https://www.babyboom.pl/forum/temat/w-ktorym-tygodniu-i-z-jaka-waga-urodzily-sie-blizniaki.43203/ i tu są dziewczyny, które nosiły na koniec ciąży ponad 7kgMoi się urodzili 2320 i 2440. Więcej bym nie uniosła
reklama
Guni85
Piękna waga! Moje się z taką właśnie 2900 urodziłyDonoszę, że dzieciaki rosną i nadal siedzą w brzuchu chłopak 2980g, dziewczę 2640g
Dziś 36+1
Podziel się: