reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
podziwiam!!! Ja bym się już chyba z łóżka nie podniosła 🤣
Hehe nie jest az tak źle :) ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów :( żebym w plenerze nie urodziła 🤣

Hehe nie jest az tak źle :) ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów :( żebym w plenerze nie urodziła 🤣
Nie strasz😅 ja już mam takie problemy ze spaniem, nie mogę na prawym boku bo bolą mnie zebra, chyba jeden chłopak tam mi się wbija bo właśnie gdzieś tam sobie siedzi i chyba czasem sobie kopie w wątrobę😏

reklama
Do góry