reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
podziwiam!!! Ja bym się już chyba z łóżka nie podniosła 🤣
Hehe nie jest az tak źle :) ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów :( żebym w plenerze nie urodziła 🤣

Hehe nie jest az tak źle :) ale obracanie się z boku na bok jak leżę to tortury, miednica i biodra trzeszcza, no i jak czasem usiądę na podłodze lub przykucne (np.zeby pranie do pralki wsadzić) to jak wstaje to mam wrażenie, że kolana mi eksplodują. Dobrze mi się chodzi, ale mam już od 2 tyg zakaz samotnych spacerów :( żebym w plenerze nie urodziła 🤣
Nie strasz😅 ja już mam takie problemy ze spaniem, nie mogę na prawym boku bo bolą mnie zebra, chyba jeden chłopak tam mi się wbija bo właśnie gdzieś tam sobie siedzi i chyba czasem sobie kopie w wątrobę😏

reklama
Do góry