O to już całkiem duże2 tygodnie temu na wizycie ważyły po 2200gr.
reklama
Ja mam kilka ciuszków na rozmiar 50. Generalnie mam 56.Od jakiego rozmiaru kupujecie ciuszki? Od 50?
Oki, to ja kupie parę bodziakow i polspichow 56, bo już nie mogę sie opanować a z 50 zaczekam i zobacze co będzie lekarz mówił, w sensie jak rosną te moje małe bobkiJa mam kilka ciuszków na rozmiar 50. Generalnie mam 56.
agaaataaaa
Fanka BB :)
Dziewczynyny! Czy w pierwszym trymestrze miałyście problemy z tarczyca? Dziś u mnie 11t6d. O dwa tyg temu miałam bardzo niskie TSH 0,008. Podobno tak może być jak hcg jest wysokie. Miała zrobić po dwóch tyg cały panel znowu i dziś takie samo TSH 0,008, ft3 i ft4 trochę podwyższone.
Nigdy nie miałam problemów z hormonami tarczycy,mnie brałam leków, w normie było. A teraz tak się porypalo, powiedzcie mi czy miałyście takie przypadki, boję się że to może zaszkodzić dzieciom
Nigdy nie miałam problemów z hormonami tarczycy,mnie brałam leków, w normie było. A teraz tak się porypalo, powiedzcie mi czy miałyście takie przypadki, boję się że to może zaszkodzić dzieciom
Ja miałam odwrotnie, bo niedoczynność. Dostałam leki i tsh spadło a T4 i fT4 były w normie. Lekkie podwyższenie hormonów na pewno nic strasznego nie zrobi, spokojnie, dostaniesz leki i będzie ok.Dziewczynyny! Czy w pierwszym trymestrze miałyście problemy z tarczyca? Dziś u mnie 11t6d. O dwa tyg temu miałam bardzo niskie TSH 0,008. Podobno tak może być jak hcg jest wysokie. Miała zrobić po dwóch tyg cały panel znowu i dziś takie samo TSH 0,008, ft3 i ft4 trochę podwyższone.
agaaataaaa
Fanka BB :)
No właśnie zazwyczaj problemy są w drugą stronę. Że za wysoko. Link do: Mamaginekolog. Ale poczytałam tutaj i trochę się uspokoiłam, w pon mam wizytę u Endo.
Cześć wszystkim.
Dziewczyny byłam w pn na USG, lekarz zobaczył pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było słychać mam iść na wizytę 11.07.
Po badaniu dał mi wydruki USG. Dopiero później zaczęła je oglądać i widać tak jakby dwa pęcherzyki?? Co o tym myślicie?
Dziewczyny byłam w pn na USG, lekarz zobaczył pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było słychać mam iść na wizytę 11.07.
Po badaniu dał mi wydruki USG. Dopiero później zaczęła je oglądać i widać tak jakby dwa pęcherzyki?? Co o tym myślicie?
Załączniki
Gdybyś była w ciąży bliźniaczej to lekarz by Ci o tym powiedział, ciąża bliźniaczą wygląda inaczej na usgCześć wszystkim.
reklama
Podziel się: