reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczynyny! Czy w pierwszym trymestrze miałyście problemy z tarczyca? Dziś u mnie 11t6d. O dwa tyg temu miałam bardzo niskie TSH 0,008. Podobno tak może być jak hcg jest wysokie. Miała zrobić po dwóch tyg cały panel znowu i dziś takie samo TSH 0,008, ft3 i ft4 trochę podwyższone.
Nigdy nie miałam problemów z hormonami tarczycy,mnie brałam leków, w normie było. A teraz tak się porypalo, powiedzcie mi czy miałyście takie przypadki, boję się że to może zaszkodzić dzieciom 😥

Dziewczynyny! Czy w pierwszym trymestrze miałyście problemy z tarczyca? Dziś u mnie 11t6d. O dwa tyg temu miałam bardzo niskie TSH 0,008. Podobno tak może być jak hcg jest wysokie. Miała zrobić po dwóch tyg cały panel znowu i dziś takie samo TSH 0,008, ft3 i ft4 trochę podwyższone.
Nigdy nie miałam problemów z hormonami tarczycy,mnie brałam leków, w normie było. A teraz tak się porypalo, powiedzcie mi czy miałyście takie przypadki, boję się że to może zaszkodzić dzieciom 😥
Ja miałam odwrotnie, bo niedoczynność. Dostałam leki i tsh spadło a T4 i fT4 były w normie. Lekkie podwyższenie hormonów na pewno nic strasznego nie zrobi, spokojnie, dostaniesz leki i będzie ok.

Cześć wszystkim.
Dziewczyny byłam w pn na USG, lekarz zobaczył pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było słychać mam iść na wizytę 11.07.
Po badaniu dał mi wydruki USG. Dopiero później zaczęła je oglądać i widać tak jakby dwa pęcherzyki?? Co o tym myślicie?

Załączniki

• IMG_20220704_120607.jpg
    IMG_20220704_120607.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 71
Cześć wszystkim.
Dziewczyny byłam w pn na USG, lekarz zobaczył pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie było słychać mam iść na wizytę 11.07.
Po badaniu dał mi wydruki USG. Dopiero później zaczęła je oglądać i widać tak jakby dwa pęcherzyki?? Co o tym myślicie?
Gdybyś była w ciąży bliźniaczej to lekarz by Ci o tym powiedział, ciąża bliźniaczą wygląda inaczej na usg

reklama
Do góry