dwaserduszka
Zaangażowana w BB
Ja mam nadwagę, a w ciąży schudłam 8kg prze zgagę, (tzn na koniec miałam +8kg od początkowej wagi, a po porodzie -8kg, czyli w sumie ciąża ważyła 16kg) ale po porodzie niestety nadrobiłamHej ja miałam 1k2o też czekałam z wizyty na wizytę. Wizyty co dwa tygodnie czasem co tydzień. Cieszyłam się z tych częstych wizyty przynajmniej byłam spokojna i mogłam zobaczyć moje skarby teraz już 04.06 4 miesiące a dopiero z brzuszkiem chodziłam. Przytyłam 20 kg teraz mi zostało może z 2 kg Ale leżą w nocy na sali tylko myślalam ze będzie mi brakować tego ciężaru Dobrze mi było z brzuszkiem. Latałam całą ciąże mimio ze przez skracającą się szyjkę miałam zakazy. Jak zaczęła się skracac w 30 tyg tak do 36 tyg nie chciało się nic ruszyć samo.
Mówiłam że dziewczynka dobrze w brzuszku i nie chcą wyjść dlatego. Jednak musieli zakończyć ciąże i tak w 36tyg i 2 d miałam wywoływany prod który zakończył się CC. Do tej pory pamiętam ta ulgę jak już siedziałam na wózku i wieźli mnie na salę operacyjna. Bliźniaki to dużo pracy ale tyle szczecia.
Ola mamy takie same łóżeczka i bujaki i pościel dziewczynek