ania_ka87
Fanka BB :)
@ania_ka87 a jak Twoje dziewczynki? Zdrowe? Nie dokuczaja mocno? Nadal taka duza roznica w wielkosci i wadze miedzy nimi? Miescicie sie jeszcze w 80?
Moje krolewny ok. Maja 7 miesiecy, nie siedza jeszcze ale Aska probuje ogarnac pozycje do raczkowania
Baska jest leniwa ale po podlodze pelzaja obie jak szalone
Aska wazy chyba 8,9 kg a Baska 8,4 kg , rozmiar 80 ale jeszcze 74 niektore tez sa ok. wiec jest dobrze
Dziewczyny bawia sie same na macie, chodza spac po 19 budza sie raz, dostaja na spiocha w lozeczku butle i spia dalej, Aska spi do 7-8 a Basia ostatnio sobie wymyslila zeby od 5 spiewac i daje koncerty.... no ale dzisiaj od 6 spiewala wiec moze bedzie lepiej. Wlasciwie to one sa bezproblemowe, chlopcy mnie wykanczaja nerwowo....
A zamowilam spacerowke, wiec po wozku jeden za drugim w ktorym wozilam chlopcow, teraz mam jeden obok drugiego, bede mogla porownac jak lepiej
Hej Dziewczyny podglądam Was od czwartku bo wtedy na usg dowiedziałam się że będziemy mieć bliźniaki. Żaden lekarz nie dawał szans na naturalną ciążę a tu niespodzianka, nie dosc że naturalnie to jeszcze blizniaki. Jestem trochę przestraszona czy damy radę. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej boję. Dziewczyny czy jest aż tak strasznie jak niektórzy mówią( oczywiście ci co nie mają bliźniaków tak mowia).
Ja uwazam ze wcale nie jest trudno, w zasadzie jak dla mnie zadna roznica czy jedno czy dwa, ale ja jestem wprawiona, pewnie gdyby to byla moja pierwsza ciaza i pierwsze dzieci to byloby gorzej.