reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Troszkę mnie uspokoiłyscie :) od czwartku chodzę zmartwiona i niespokojna.
Tak wogole to moja czwarta ciąża, pierwsza zakończyła się w 8 tygodniu to było w 2013 roku, w 2014 urodziłam zdrowa córkę i w 2015 druga zdrowa córka :D troszkę mnie ta ciąża zaskoczyła ale cieszę się niesamowicie na tą ciążę :)

reklama
Troszkę mnie uspokoiłyscie :) od czwartku chodzę zmartwiona i niespokojna.
Tak wogole to moja czwarta ciąża, pierwsza zakończyła się w 8 tygodniu to było w 2013 roku, w 2014 urodziłam zdrowa córkę i w 2015 druga zdrowa córka :D troszkę mnie ta ciąża zaskoczyła ale cieszę się niesamowicie na tą ciążę :)
Gratulacje i witaj wsrod nas[emoji9] . Nie przejmuj sie tą różnicą. Teraz to są drobinki i nie da się ich dokładnie pomierzyć. Ja jestem w 26 tyg, chodzę na usg do dwóch lekarzy i każdy z nich podaje mi inne pomiary. Co lekarz to inny sprzęt i inny sposob mierzenia, a tu chodzi o milimetry. Bedzie dobrze, głowa do góry [emoji9] [emoji7]

O ciąży bliźniaczej dowiedziałam się od swojego lekarza w Polsce, ja mieszkam W Irlandii i tu inaczej podchodzą do ciąży, pierwsza wizyta jest u lekarza rodzinnego i to on wysyła dokumenty do szpitala w którym są robione badania, więc w środę idę do lekarza rodzinnego dam mu dokumenty które dostałam od ginekologa w Polsce i mam nadzieję że szybciej mnie wezmą na badania w szpitala i nie będą czekać do końca 13 tygodnia ciąży

Witajcie dziewczyny. U mnie dziś gorszy dzień. Od rana mi niedobrze jest, lekarze stwierdzili że zaczęłam źle reagować na antybiotyk. Leżę cały czas. W środę mamy ustalić termin na cesarke także tyle się cieszę. Ale jak pomyślę że jeszcze 3 tyg przede mną to masakra.no ale cóż.
Kamilllla witamy [emoji6]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. U mnie dziś gorszy dzień. Od rana mi niedobrze jest, lekarze stwierdzili że zaczęłam źle reagować na antybiotyk. Leżę cały czas. W środę mamy ustalić termin na cesarke także tyle się cieszę. Ale jak pomyślę że jeszcze 3 tyg przede mną to masakra.no ale cóż.
Kamilllla witamy [emoji6]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka trzymaj się, już niedługo i będziecie w komplecie, już jest z górki :)

reklama
Cześć dziewczynki,
Shamel szuekuje za troske :* Ból krocza nie ustąpił niestety, więc dziś wzięlam sobie na żadanie i zostałam w domu. Leżakuje... mój lekarz jest na urlopie, także będę mogła z nim porozmawiać dopiero na następnej wizycie 11.09.
Wczoraj widziałam się z koleżanką która także urodziła blizniaki 8 miesięcy temu i troszkę mnie uspokoiła mówiąc że też tak miała.
Kamilllla witam w naszym gronie :) Nic się nie martw, bo kiedy ja dowiedziałam się o ciąży blizniaczej to z usg wynikało że jedno ma 10 I 6 dni a drugie 10 I 3 I tak też pozostało. Wtedy lekarz mówił mi że się tym nie przejmować, bo tak może być.
Kapinka kochana trzymaj się, zobaczy ile dałaś już radę. Ściskam mocno :*

Do góry