reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam się z nie najlepszymi wieściami :no:

Po dzisiejszej wizycie z grubsza wszystko OK, KTG przy którym położna się namęczyła (nie umiała zrobić zapisu na dwie głowice :-) ) wyszło dobrze, żadnych skurczy, tętna OK.
Niestety jeśli chodzi o wyniki krwi nie są najlepsze: Glukoza 168 po 2 godzinach oraz ALT i AST dwukrotnie wyższe od normy, jutro po południu mam się stawić w szpitalu na badaniach, jak nic złego się nie będzie działo mam wyjść na weekend majowy.
Jak tylko uda mi się złapać zasięg neta w szpitalu to postaram się napisać co u mnie.

reklama
Gosia, trzymam za Ciebie kciuki. Wierze, ze wszystko bedzie w porzadku. Czekamy za informacjami od Ciebie.

Pogoda dzis chyba mi nie sluzy. Szaro, buro i deszczowo. Do tego wszystkiego bol brzucha i krzyza...

oj Gosia czyli cukrzyca i cholestaza? współczuję
ja po urodzinach ledwo żyję, od 18 do 2 impreza o 3 byłam w domu, nogi tak mnie bolały że do 5 nie dałam rady zasnąć, dzisiaj nie jest lepiej- cały dzień leżę i wszystko boli ehh to już nie czas dla mnie na imprezy :) ale generalnie imprezka udana :)

Tak będziemy walczyć o sprawiedliwość dla Frania. Bedzie ciezko - wiem. Ale musimy to zrobić dla aniolka naszego. A oni muszą odpowiedzieć za to co zrobili naszemu dziecku. Bardzo się cieszę ze Antosia przenieslismy do innego szpitala - teraz widać różnice w opiece i leczeniu.

Cannot dużo siły życzę,prostu nie ma słów które ukoily by twój ból po stracie dziecka
Mama przeczytałam ten artykuł jestem wstrząśnięta tym co się dzieje w szpitalach,a najbardziej wkurzył mnie ten komentarz"to chyba oczywiste,ze jak rodzi się wczesniak to trzeba liczyć się z tym że dziecko umrze albo będzie kaleką" dosłownie ręce opadają,tym bardziej że sama jestem mamą zdrowych wczesniakow

Dziewczyny dzwoniła do mnie położna środowiskowa, że dzisiaj wpadnie :) miałyście taką wizytę? czego mogę się spodziewać?

reklama
Witam się ze szpitalnego łóżka.
Jak to bliźniacza ciąże przystało wszystko podwójne - dzisiaj miałam powtórzona krzywa cukrowa :( ale juz jestem po sniadanku i wszystko Ok, nie wiem tylko kiedy będą wyniki.

Do góry