reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dzisiaj pierwszy raz od dluzszego czasu bede spac spokojnie, jestem przeszczesliwa ogromny kamien spadl mi z serca, teraz musi byc juz tylko dobrze. Dziekuje wam za wsparcie

Sarenka w srode mam dopiero usg, ja badanie dna dziewczynkom robilam prywatnie. Jesli chodzi o wage malych to ja niezbyt wiele moge zrobic napewno nie jest to TTTS lekarze twierdza zemoze to byc IUGR a niestety w takiej sytuacji ja moge sie tylko modlic zeby ksiezniczki ladnie rosly nic wiecj mi nie pozostaje leze i odpoczywam od 4 tygodni juz nie wstaje z lozka prawie wcale.

Domi to super wiesci:-) u mnie byl IUGR ttts nie mialam ale jak sie urodzili to roznica wagi wynosila 200 g teraz to najwazniejsze zeby rosly i jak najdluzej siedzialy brzuchu i bedzie wszystko dobrze:-)

Cannot jestem w szoku. Bardzo, bardzo mi przykro.
[*] dla Twojego synka.

KPe gratulacje. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Chłopcy mają ładną wagę. Moim dziewczynkom jeszcze daleko do tej wagi.

A my wczoraj wieczorem wróciłyśmy do domu. Już miałam serdecznie dość szpitala i opieka nad dwójką w szpitalnych warunkach też nie jest łatwa. Teraz na nowo próbuję zorganizowac nasze życie w domu. Na szczęście pomaga mi mama. Forum staram się w miarę możliwości czytać. Mam nadzieję, że wkrótce będę już lepiej zorganizowana i będę częściej zaglądać.
A oto moje królewny (od lewej Hana i Nadia):
DSC_0096.jpg

Załączniki

• DSC_0096.jpg
    DSC_0096.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 101
Adb7 śliczne córeczki. Dużo zdrówka wam życzę;-)

A to zdjęcia moich "kluseczek" z niedzieli. Ważą już Wojtuś( w pasiakach) 2260g, a Asieńka ( na różowo) 1895g.

asia20,04.jpgwojtus20,04.jpg

Załączniki

• asia20,04.jpg
    asia20,04.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 110
  • wojtus20,04.jpg
    wojtus20,04.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 103
adb ale masz cukiereczki, super ze juz w domku :-) :-)
anulfka podziwiam za kazdym razem twoje malenstwa. wojtus to na zdj juz kawal chlopa hehe, jak wrocicie do domu to rece juz beda bolaly od noszenia ;) a asienka biedulka jeszcze troche czasu potrzebuje, no ale to w koncu kobieta ;)

reklama
Domi trzeba być dobrej myśli, może drugi dzieciaczek dogoni z wagą ;)
adb ale słodziaczki :)
anulfka super Twoje dzieciaczki rosną, trzymam kciuki oby tak dalej :)
a ja właśnie się szykuję na imprezę urodzinową, co prawda urodziny miałam 3 tyg temu ale nie chciałam robić imprezy w poście, więc dzisiaj się bawimy, ciekawe czy dam radę potańczyć trochę :) a urodziny okrągłe 30-te :)

Do góry