reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
1.Iwizara20 maj 14
2.Dolores3231 maj 14
3.edytka8418 czerwiec 14
4.Paulineczka24 czerwiec 14
5.dagos29 czerwiec 14
6.darunia071211 lipiec 14
7.Gosia.8217 lipiec 14
8.Anielka2 sierpień 14
9.Domi888 sierpień 14
10.Madison13 sierpień 14
11.Majeczka8415 sierpień 14
12.Sarenka89
19 sierpień 14
13.Alicja323 wrzesień 14
14.Ineska19845 wrzesień 14
15.a_nka13 wrzesień 14
16.perelka060918 wrzesień 14
17.cat417 listopad 14

cannot
szczere wyrazy współczucia, naprawdę nie wiem co więcej napisać;/
dagos czemu lekarz powiedział że tak szybko urodzisz? co się dzieje?
Iwizara, Dolores macie ustalone terminy czy macie czekać?
cat4 zrobione :)

Ostatnia edycja:
Wow ja mam az 9 miejsce na liscie, niestety w moim przypadku nierealne ale mam nadzieje ze bede chociaz 6 a nie 3 w kolejce. Wszystko sie pewnie na dniach wyjasni albo w ciagu najblizszych tygodni.

ja mam tylko czesto skurcze, pozatym szyjka trzyma dobrze, macica jest jak w 37tyg i brzuch nisko ale myslalam ze to nic dziwnego skoro mam dwojke...

dagos pewnie lekarz wie co mówi, pytam bo masz termin po mnie a mi powiedział że nie wygląda jak na razie na wcześniejszy poród :)

cannot strasznie mi przykro. Trzymam kciuki za zdrowie synka.
U nas powoli coraz lepiej. Dzieci rosna i sa kochane. Fabian jest malutki i ma male problemy z kupkami ale przy cierpliwosci i cwiczeniach jakos udaje mu sie zrobic. Emilka na szczescie zdrowa :-) troche malo czasu na razie mam inie doczytalam wszysfkiego kto juz urodzil wiec gratuluje wszystkim mamusia:-D

Dagos właśnie liczę na Ciebie, ze zdasz mi relacje, jak bedziec na Czerniakowskiej, trzymam kciuki!!:) byłam dzisiaj na połówkowym, lekarz potwierdził mi, ze parka, wszystko ok, oboje waza prawie po 400g:) No a z tym szpitalem to moze doradził mi św. Zofii, bo sam tam pracuje!

reklama
Ineska - opieka w tym szpitalu jest na prawdę super. Rodziłam cc i wszyscy byli bardzo mili i pomagali mi. Tak jak pisałam wcześniej, luksusów tam nie ma jeśli chodzi o warunki lokalowe, ale będąc w szpitalu w ogóle się o tym nie myśli. Ja tyle tam przeleżałam i ani razu nie pomyślałam że przydałoby się to czy tamto;-) Jakbyś miała jakieś konkretne pytania to chętnie udzielę informacji

Agniecha - nie pamiętam czy Ci gratulowałam:-) z pamięcią u mnie nie najlepiej. Efekty uboczne niespania :-p W każdym razie przyjmij moje gratulacje. Byłaś ode mnie jeden dzień dalej w ciąży, a moje dzisiaj skończyły miesiąc:-)
Swoją drogą, to córcia ma ładne imię:cool2: moja imienniczka:-)

Do góry