reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hejka
Asia aż się popłakałm zdrówka życze i szybkiego powrotu do domku
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt
Lilly nie martw się ja też już puchne
Właśnie ide się szykować na wizytke jak będe po to dam wam znać miłego dnia :-)

reklama
hej mati mialas racje odsypialam...dzis znowu cala nocke przechodzilam,siedzialam itd przez to od rana mezowi sie oberwalo bo o 7 jakos zasnelam i jak wstalam to az fochem odemnie bilo:D i jeszcze kryzys fajkowy znow mnie dopadl:p

no ale do konkretow miki koniecznie daj znac jak wizyta!
Dziewczyny ktg ja mam od 27+6 dni (choc niezawsze zrobione bo moje maluchy sa ciezkie do wspolpracy ladnie raz daly sobie zrobic ktg a mam od tamtej pory co dwa tyg)
Wizyta tez co dwa tyg i teraz juz co poltora(jesli jeszcze donosze) wiadomo chodze prywatnie i nawet nie wspomne ile kasy na to idzie u Profesora...ale jesli chodzi o zdrowie maluszkow to powiedzialam ze nawet kredyt mi nie bedzie straszny:D ale mam wsparcie rodzicow jakby co.No i usg na kazdej wizycie koniecznie i mierzenie szyjki macicy tez koniecznie(ponoc jest to istotne)

liliy wspolczuje opuchniec...ja mniej wiecej w tym samym czasie zaczelam puchnac...ponoc przy blizniakach jak dopada to ze zdwojona sila:D zgadzam sie z tym wszystkie kobitki ktore rodzily i widzialy moja opuchlizne byly i tak w szoku:D

Dzieki Mati będę miała je na obserwacji.:-)

Agata ja przez to,że puchne to i psychicznie źle sie zaczęłam czuć.Jak taka krowa i nawet na twarzy tez puchnę o zgrozo...

lilly narazie mam same body w rozm 50-56 i 62 i narazie starczy
pajacykow na 50-56 mam tylko 2 szt szukam cos bawełnianego bo wiekszosc welurowych
sweterków ani bluz nie mam wcale
reszta pajacyków na 62 68
agatko jak tam nocka minela?

Miki - kciuki za wizyte i sie pochwal po powrocie, ja mam swoją jutro.

U mnie tez gin rzadko usg robi, mówi, że ni ema teraz jeszcze takiej potrzeby, po 30tc poodbno mam mieć na każdej wizycie żeby sparwdzać przepływy w łożysku i przyrost wagi maluchów razem z ktg. Teraz tylko tonowo slucham serduszek i usg szyjki na każdej wizycie. Widac co gin to inne procedury.

U mnie nocka nawet znośnie, lepiej niz wczoraj, aaa i dzis się zważyłam.....tadannnnn mam 13,5kg na plusie więc pewnie do 20 spokojnie dobiję ehhh

reklama
rozumiem Cie lily mnie normalnie cos trafia jak widze te gazety typu bede mama i hasla-badz seksowna w ciazy tralala i inne *******y...ciekawe jak!jak mam rece opuchniete,zyly powychodzily o nogach nie wspomne,twarz jak alkoholiczka wrrr sam sex!
no ale pocieszam sie ze blizej niz dalej...

mati opanowalam w nocy komputer i siedzialam i ogladalam rozne *******ki dla dzieci ale stwierdzilam nad ranem ze nienormalna jakas jestem i czas do wyrka;)

A jak Wasze samopoczucia dziewczynki?

Do góry