reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie Kochane :)
Jednak ten wazny dla nas dzien nastal dzisiaj.
o godzinie 10.57 czasu irlandzkiego z waga 900 i 1500g na świat przyszly Nasze dwa maluszki :)
Chlopaczki sa bardzo dzielni ,od poczatku oddychaja sami,z czego jestem bardzo szczesliwa.
aktualnie dochodze do Siebie po cesarce,wiec postaram odezwac sie troszke pozniej;)
Calujemy Was Mocno i dziekuje za kciuki :)

Zobacz załącznik 452474Zobacz załącznik 452475
Asiu moje ogromne gratulacje:-)Ja tak gorąco o Waszej trójeczce myślałam ostatnio,że jak zobaczyłam zdjęcia chłopców to aż się popłakałam,wszedł mąż i do mnie-no nie znów ryczysz:eek:Życzę Wam dużo zdrówka!:-D
Anuśka to moje dzisiejsze zdobycze w ciuchaczu.Stan idealny,czego na fotkach może nie być widać.:-)

Zobacz załącznik 452507Zobacz załącznik 452508Zobacz załącznik 452510 ta sukieneczka jest ładniejsza,ale nie chciało mi sie ustawiać aparatu,żeby lepiej odzwierciedlić.
Lilly świetny gust!Piękne,jestem ciekawa co moja mamuśka kupiła dzisiaj,zobaczę dopiero w sobotę:-(
dzidka u mnie ta niby dziewczynka to szaleje jak cholera a chlopiec jest bardzo spokojny :-):-)
U mnie jest tak samo mała wierci się strasznie,a mały grzeczny:tak:

ankoś i dzidka super wieści z wizyt!

niuleczka ja też kupywalam rzeczy od jednego z tych sprzedawców i jestem bardzo zadowolona!

A i ja tez mam po 2 ręczniki z kapturkiem na jednego malucha:tak:

reklama
wlasnie mnie tez czasami tak zastanawia jak te moje chlopaki sie przeciagaja kopia gdzie sie da czy one tam sie nie gniota zbytnio:( no ale mam nadzieje,ze nie

wlasnie mnie tez czasami tak zastanawia jak te moje chlopaki sie przeciagaja kopia gdzie sie da czy one tam sie nie gniota zbytnio:( no ale mam nadzieje,ze nie
Też się kiedyś nad tym zastanawiałam i nawet spytałam mojego gina czy maluszki nie robią sobie krzywdy wzajemnie a on że nie bo sa w osobnych workach owodniowych i to są takie amortyzowane uderzenia:eek: ale czasem jak szaleją to masakra zaczepiają się wzajemnie hihi

Witajcie Dziewczyny:)
Jeżeli pozwolicie to chętnie się przyłącze.Jestem w 10 tyg ciąży bliżniaczej dwuowodniowej i dwukosmówkowej.
Moje samopoczucie jest różne,strasznie szybko się męcze,wszystko mnie męczy i dyszę jak stara lokomotywa:/
Mam astme oskrzelową więc może to od tego chociaż mój lekarz mówi,że z astmą jest ok.
Poza tym mam krwiaka w macicy więc biore Duphaston i Luteine i leże...
Czy któraś z Was jest może z Poznania?Jeżeli tak to powiezcie mi u kogo prowadzicie ciąże?
Ja jestem z okolic Poznania i jezdze do gina do Poznania ale nie znam tego lekarza,mam nadzieję,że będzie ok...

Ankos,dzidka gratulacje udanych wizyt.Płec nie ważna,ważne,żeby były zdrowe maluszki i tego sie trzymajmy :-)

niuleczka zajrzę do pepco skoro mówisz,że te ręczniki całkiem dobrej jakości.Co do prania do ja piorę wszystko co nowe,zawsze :tak:czy to rzeczy dla dziecka czy dla mnie.Przecież to wszystko przechodzi przez mase rąk itd.lepiej wyprać:tak:Oczywiście pranie dla maluszków zrobię za jakiś czas bo teraz ja wypiore to i tak się zakurzy.Ja piorę dosłownie wszystko co kupię.:-)

Dobrej nocki dziewczyny.Mam nadzieję,że w końcu pośpimy całą noc :-)

witaj kropeczka:-):-)
kochana tez bralam duphaston a teraz luteina noi leze praktycznie od 6 tyg:-):-)
ale czego nie zrobi sie dla dzidziulek
jest tu nasza zwariowana agatka z Poznania napewno poleci ci jakiegos lekarza:-)

lilly udalo mi sie wylicytowac te body
5X BODY CHEEROKE ROZMIAR 56 (2234974031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i wzielam dodatkowo jeszcze te
H&M 2-4 MIESIACE ROZ 62 (2234974776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
milego wieczorku zycze wszystkim

anuśka - kliny zdażysz kupić :-) nie ma co zakładać że maluszki będą ulewać, a jak zamówisz to szybko dojdą :-) kiedy u nas zaczęły się jazdy z ulewaniem to zamówiliśmy i maluchy spały na nich , ale od dłuższego czasu już jest git i kliny leżą w szafie :-)

reklama
a ja pisałam juz kiedys, że mozna tez weższy segregator pod materac podłożyc i efekt ten sam:-)

Dzidka - póbowalam wkleic swoja liste ale mi protestuje, że za duzo znaków, powklejam na raty, moze dziewczyny zmodyfikują jeszcze.
wanienka
1
leżaczek do wanienki
1
termometr
1
nożyczki
1
pampersy newborn 1
2 op.
pampers 2 (108 szt)
1 op. 3 kg